Dolar 32,5203
Euro 34,9397
Altın 2.439,68
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 23°C
Açık
Afyon
23°C
Açık
Cum 25°C
Cts 24°C
Paz 22°C
Pts 21°C

KİYÜ’de “Sağlık Yönetiminde Akademik Kariyer” söyleşisi

KİYÜ’de “Sağlık Yönetiminde Akademik Kariyer” söyleşisi
2

Kilis 7 Aralık Üniversitesi (KİYÜ) Kariyer Planlama Uygulama ve Araştırma Merkezi ile Sağlık Yönetimi Öğrenci Topluluğu organizasyonunda, Yusuf Şerefoğlu Sağlık Bilimleri Fakültesi’nde “Sağlık Yönetiminde Akademik Kariyer” başlıklı etkinlik gerçekleştirildi.

Kurumsal Web Tasarım

KİLİS (İGFA)- Araştırma Görevlisi Yakup Safa Çalı’nın yönlendiriciliği ve Doç. Dr. Fatih Budak’ın sunumuyla gerçekleştirilen etkinlikte; Sağlık Yönetimi Bölümü öğrencilerinin lisans eğitimleri sürecinde nelere dikkat etmeleri gerektiği vurgulandı. Mezuniyet sonrasında kamu ve özel sektördeki iş imkânları, tezli ve tezsiz yüksek lisans ile doktora eğitim programları ve akademik kariyer hedefleyen öğrencilerin hazırlanması gereken sınavlar hakkında da bilgiler verildi.

Etkinlik, Doç. Dr. Fatih Budak’ın, öğrencilere, derslerine iyi çalışarak yüksek bir not ortalamasına sahip olmaları gerektiğinin yanı sıra, İngilizce ve Arapça başta olmak üzere en az bir yabancı dili okuma, yazma ve konuşma düzeyinde öğrenmeleri; yazılım, donanım ve internet kullanımı açısından iyi derecede bilgisayar kullanmaları ve bunlara ek olarak, sanatsal ve sportif faaliyetlere de katılım sağlamaları yönünde tavsiyelerde bulunmasıyla son buldu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.