Dolar 32,5855
Euro 34,7974
Altın 2.507,93
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 12°C
Hafif Yağmurlu
Afyon
12°C
Hafif Yağmurlu
Cts 17°C
Paz 19°C
Pts 24°C
Sal 26°C

Kilis’te “Çarşıda Buluşalım” etkinliğine yoğun ilgi

Kilis’te “Çarşıda Buluşalım” etkinliğine yoğun ilgi
2

Kilis Belediye Başkanlığı tarafından Ramazan Ayı’na özel iftar sonrası “Çarşıda Buluşalım” etkinliğine, Kilis halkı yoğun ilgi gösterdi.

Kurumsal Web Tasarım

KİLİS (İGFA)- Covid 19 nedeni ile 2 yıldan bu yana hiçbir etkinlik yapılmaz iken, bu yıl Ramazan Ayı’nın dolu dolu geçeceği tahmin ediliyordu. Havaların da iyi gitmesi nedeniyle Cumhuriyet Meydanı ve Cumhuriyet Caddesi’ne insanlar adeta akın ettiler.

“Çarşıda Buluşalım” etkinliğine katılan çocuklara Pamuk Şeker, Osmanlı Macunu ve Patlamış Mısır
ikramlarında bulunulurken vatandaşlar gönüllerince eğlendiler. Kilis Belediyesi tarafından Ramazan Ayı etkinlikleri kapsamında Animasyon Şovları, Ücretsiz Oyun Parkurları, Hafta Sonları Yöresel ve Tasavvuf Müziği Programları ve Dini programlar ile etkinlik Ramazan Ayı boyunca devam edecek.

Konuya ilişkin açıklama yapan Kilis Belediye Başkanı Servet Ramazan “Uzun pandemi sürecinin ardından hemşerilerimizi bu güzel Ramazan akşamında sokaklarda görmek çok güzel. Ramazan
boyunca etkinliklerimiz hız kesmeden devam edecek, tüm hemşerilerimizi bekliyoruz” diye belirtti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.