Dolar 32,3068
Euro 35,0599
Altın 2.307,54
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 21°C
Az Bulutlu
Afyon
21°C
Az Bulutlu
Cum 23°C
Cts 24°C
Paz 24°C
Pts 24°C

Kilis’te bayramlıklar Yaşar Dede’den

Kilis’te bayramlıklar Yaşar Dede’den
2

İstanbul-Kilis Vakfı Kilis Şubesi Başkanı Haşim Özyurt yaklaşmakta olan Ramazan Bayramı öncesi çocuklara müjdeli haberi verdi.

Kurumsal Web Tasarım

KİLİS (İGFA)- Ramazan Bayramı münasebetiyle bin çocuğa İstanbul-Kilis Vakfı Başkanı Yaşar Aktürk tarafından bayramlık elbise hediye edileceği açıklandı.

İstanbul-Kilis Vakfı Kilis Şubesi Başkanı Haşim Özyurt, konu ile alakalı olarak yaptığı açıklamasında şu bilgilere yer verdi: “Malumunuz olduğu üzere bu yıl ekonomik anlamda millet olarak zorlanmaktayız. Bayrama sayılı günler kala birçok aile çocuğuna bayramlık alamamanın üzüntü ve endişesi içerisinde. Durumu ilettiğimiz Kilis Vakfı Başkanı Yaşar Aktürk, yine kendisine yakışanı yaparak; “Evlatlarımızın bayramı boynu bükük geçirmesi en son isteyeceğimiz şeydir. Bin çocuğumuzun bayramlık elbisesi Yaşar dedelerinden evlatlarımıza hediye olsun. Onların mutluluğu bizim mutluluğumuzdur” dedi. Kilis Vakfı irtibat büromuzda sosyal yardım kaydı bulunan aileler ile irtibata geçerek bu bayram bin evladımıza bayramlık hediye edeceğiz. Vakıf başkanımız sayın Yaşar Aktürk’e bu düşüncesinden dolayı aziz şehrimiz adına teşekkür ediyorum. Konuyla ilgili yardımlarından dolayı vakıf üyemiz, değerli ağabeyim Tahsin Pamukçuoğlu’na da ayrıca teşekkür ederim. Son olarak, ilerleyen günlerde detaylarını kamuoyu ile paylaşacağım, şehrimizin sağlık hizmeti kalitesini arttıracak önemli çalışmalara Başhekimimiz ile koordineli olarak başlamış bulunmaktayız. Yaşar beyin bizzat takip ettiği süreçle ilgili güzel sonuçlar elde edeceğiz inşallah. Bu vesile ile tüm halkımıza Yaşar beyin selamlarını iletir, herkese hayırlı Ramazanlar dilerim” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.