Dolar 32,5246
Euro 34,9712
Altın 2.437,51
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 23°C
Açık
Afyon
23°C
Açık
Cum 25°C
Cts 24°C
Paz 22°C
Pts 21°C

Keşan DOÇEK ekibi Karia Yolu yürüyüşünden döndü

Keşan DOÇEK ekibi Karia Yolu yürüyüşünden döndü
2

DOÇEK, Türkiye’nin 800 km uzunluğa sahip yürüyüş parkuru olan Karia Yolu yürüyüşünün İç Karia etabını tamamladı.

Kurumsal Web Tasarım

Erdoğan DEMİR / Keşan Postası / EDİRNE İGFA- Deneyimli yürüyüşçülerden oluşan 21 kişilik ekip Karia Yolu parkuruna Aydın’ın Karpuzlu beldesindeki Alinda antik kentinden başladı. DOÇEK Ekibine Velimeşe VELBİS grubundan yürüyüşçüler de eşlik etti. 

Güzergah üzerinde Alinda Antik Kenti-Tekeler-Kullar-Bağarcık-Kapıkırı-Herakliea- Karahayıt etabını sırt çantalı ve kamp yüklü yürüyen ekip, sağanak yağış ve yükseklerdeki soğuk havaya rağmen faaliyetlerini sorunsuz ve kazasız bir şekilde tamamlayarak Keşan’a döndüler.Latmos (Beşparmak) Dağlarının eteklerinde bulunan İç Karia etabında Alinda Antik Kenti, Çörlen Asarı, Yediler Manastırı, Herakleia Antik Kenti, Karia Kral Yolu ve 8000 yıllık neolitik resimlerin olduğu Keremik bölgesini yürüyen ekip bölgeye hayran kaldı.

Keşan DOÇEK Başkanı Hakan EŞME, İç Karia etabı, Karia Yolunun en bakir güzergahlarından biri,  bizler de bu patikalarda adeta bir zaman atlaması yaşadık. Kalabalık bir ekiple bu rotayı tamamlamış olmak, önümüzdeki faaliyetler için bizlere bir ön hazırlık niteliğinde oldu.
Bu yürüyüşler, bir anlamda, yakın zamanda yapacak olduğumuz çok daha uzun ve farklı niteliğe sahip faaliyetin antrenmanı niteliğinde, bu zorlu faaliyete katılan ve ekip ruhunu en iyi şekilde yaşatan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum, dedi. 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.