Dolar 32,3371
Euro 35,1349
Altın 2.310,24
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 20°C
Az Bulutlu
Afyon
20°C
Az Bulutlu
Cum 23°C
Cts 24°C
Paz 24°C
Pts 24°C

Keşan Belediyesi’nin 3 gün 3 gece Çocuk Şenliği programında on binlerce kişi katıldı

Keşan Belediyesi’nin 3 gün 3 gece Çocuk Şenliği programında on binlerce kişi katıldı
2

Keşan Belediyesi’nin, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle hazırladığı ve 3 gün 3 gece boyunca süren Çocuk Şenliği programında, çocuklar başta olmak üzere on binlerce kişi keyifli saatler geçirdi ve 23 Nisan coşkusunu doyasıya yaşadı.

Kurumsal Web Tasarım

EDİRNE İGFA- Edirne’ye bağlı Keşan Belediyesi tarafından  22, 23, 24 Nisan 2022 tarihlerinde düzenlenen şenlik kapsamında her gün ödüllü yarışmalar, BSM (Belediye Sanat Merkezi) atölyeleri, çocuk konserleri, okul gösterileri gerçekleştirildi ve çeşitli ikramlarda bulunuldu.

Keşan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde Mehmet Gemici Cennet Bahçesi’nde gerçekleştirilen “Çocuklarımızın mutluluğu için ne yapsak az. Eğlencelerimizde çocuklarımız mutlu bizler mutlu. Tüm çocuklarımızın 23 Nisan Çocuk Bayramı sevincini paylaştık. Çocuklarımız 3 gün 3 gece boyunca bol bol oyunlar oynadı ve gönüllerince eğlendi. Bizler eğer yarınlara umutla bakıyorsak çocuklarımız sayesinde. Çocuklarımızı çok ama çok seviyoruz. Aileleriyle birlikte etkinliklerimize katılan tüm çocuklarımızın yüzündeki gülümseme bizce her şeye değer. Keşan’da 23 Nisan coşkusu her zaman bir başka kutlanır. Çünkü çocuklara Keşan’ımızda kocaman sevgi ve hak ettikleri değer verilir. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Şenliklilerimize büyük ilgi gösteren çocuklarımız başta olmak üzere 10 binlerce vatandaşımıza teşekkür ederiz. 3 gün 3 gece devam eden şenliklerimizle çocuklarımıza unutamayacakları bir bayram yaşattık. Tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı bir kez daha kutluyor, seneye daha da güzelini yine birleştirmek için söz veriyoruz.” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.