Dolar 32,5257
Euro 34,9376
Altın 2.436,55
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 23°C
Açık
Afyon
23°C
Açık
Cum 25°C
Cts 24°C
Paz 22°C
Pts 21°C

Kemalokko kimdir? İşte hakkında bilinmeyenler…

Kemalokko kimdir? İşte hakkında bilinmeyenler…
2

Kemalokko kimdir? İşte hakkında bilinmeyenler… Kemal Çelik 2 Ekim 2001 yılında Afyonkarahisar’ın merkeze bağlı Karaaslan köyünde dünyaya geldi. Çiftçi bir ailenin ilk oğlu olan Kemal Çelik lise öğrenimini görmeye başlamışken trafik kazası geçidi ve 1 ay kadar yoğun bakımda tedavi gördü.

Kurumsal Web Tasarım

Yoğun bakım tedavisi biten ve yeniden sağlığını kazanan Kemal Çelik, öğrenim görmeye devam etti. Hayatında zorlu mücadeleler veren Çelik, çocukluk hayatını ve gençlik hayatını sadece çiftçilikle geçirmiş ve her zaman sosyal medyaya ilgi duymuştur. Çeşitli sosyal medya platformlarında çoğu kez denemeler yapsa da başarısız olmuş ve sonunda umudunu kaybedip sosyal medya hayalinden vazgeçmiştir.

2 yıl aradan sonra tesadüfen çektiği videoyu bir sosyal medya platformunda hiç bir beklentisi olmadan paylaştı. İşte bu video Kemal Çelik’in hayatının dönüm noktası oldu.

Kısa bir süre içerisinde çektiği video her yerde paylaşılmaya başlandı. Meşhur olan o videosunun ardından düzenli olarak sosyal medya platformlarında paylaşım yapmaya başladı. Kemalokko’nun, oluşturduğu içerikler milyonlarca kişiye ulaştı ve hep üzerine koyarak devam etti.

Şu an bulunduğu konumda olmasında kimsenin bir yardımının olmadığını belirten Çelik, profesyonel bir şekilde dijital medyada ve film/dizi projeleriyle yoluna devam etmek istiyor.

Memleketi Afyonkarahisar’ı en güzel şekilde temsil ettiğini ve bundan gurur duyduğunu belirten Kemal Çelik, ”Her zaman yaptığımız projeleri bir adım daha ileriye taşımak için ben ve ekip arkadaşlarım yoğun çaba içerisindeyiz, daha da iyi noktaya geleceğimize dair kendime ve ekip arkadaşlarıma söz verdim” dedi.

Çelik ”Ekibimizle beraber artık daha planlı daha projeli ve daha istikrarlı emin adımlarla çalışıyoruz” dedi.

Kemalokko, meşhur olan videolarıyla ve çalışkanlığıyla yakında çekeceği YouTube dizisinin de sinyallerini verdi. En son çektiği fragman tadında videosunun altına yapılan yorumlarda, insanların kendisinden film çekmesini istediği anlaşılıyor.

Kemalokko
YORUMLAR