Dolar 32,4143
Euro 34,8297
Altın 2.440,24
BİST 10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 21°C
Hafif Yağmurlu
Afyon
21°C
Hafif Yağmurlu
Sal 20°C
Çar 20°C
Per 19°C
Cum 15°C

KCETAŞ deprem için seferber

KCETAŞ deprem için seferber
2

Kayseri ve Civarı Elektrik Türk A.Ş. (KCETAŞ) tarafından, deprem bölgesine çok sayıda malzeme sevk etti.

Kurumsal Web Tasarım

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)
Kayseri Büyükşehir Belediyesi Kahramanmaraş’ta yaşanan büyük ve yıkıcı deprem sonrası bütün kurum ve kuruluşları ile yaraları sarmaya özveri ile devam ediyor. Var gücü ile deprem bölgesi ve Kayseri’deki depremzedelerin yanında olan Büyükşehir Belediyesi, desteğini çeşitlendirerek ve arttırarak sürdürüyor. 

KCETAŞ’TAN ELEKTRİK MALZEMESİ, ARAÇ GEREÇ, PERSONEL VE GIDA DESTEĞİ

Kahramanmaraş merkezli yaşanan yüzyılın en büyük depremlerinden olan afetle ilgili bütün kurum ve kuruluşlarla desteğini devam ettiren Büyükşehir Belediyesi, kuruluşlarından birisi olan KCETAŞ ile sahada görev almaya devam ediyor. Bu kapsamda KCETAŞ tarafından 15 bin paket bebek bezi 200 bin TL değerinde gıda yardımı, 2 bin metre iletken ve elektrik sarf malzemeleri, 6 adet trafo, 72 adet elektrik panosu, 10 bin şebeke kabloları, 200 bin TL değerinde gıda yardımının yanı sıra 58 personel ve 2 kapalı kasa kamyonet, 1 vinç, 9 teleskopik platform, 1 kamyon, 1 karavan, 1 konteyner ev, 4 adet de jeneratör olmak üzere toplam 97 araç ve ekipmanı hizmet vermesi amacı ile deprem bölgesine sevk etti. 

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ADETA TÜM KURULUŞLARI İLE MERHEM OLUYOR

Depremin yaşandığı ilk andan itibaren, yetkililerin koordinasyonu doğrultusunda hareket eden ve Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ın talimatları doğrultusunda hazırlıklarını yapan Büyükşehir Belediyesi, altyapı ve kurtarma kuruluşları olan başta itfaiye olmak üzere KASKİ, KCETAŞ gibi birimler bünyesinde gerek araç ve ekipman, gerekse personel desteğini sürdürürken, KAYMEK, KAYTUR ve Erciyes A.Ş. kuruluşları ile daire başkanlıkları bazında da yardım ve desteklerini ilk günden itibaren gerçekleştirmeye devam ediyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.