Dolar 32,3267
Euro 35,0819
Altın 2.298,64
BİST 8.979,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 20°C
Az Bulutlu
Afyon
20°C
Az Bulutlu
Cum 23°C
Cts 23°C
Paz 23°C
Pts 24°C

Kayseri’de önce açılış sonra iftar

Kayseri’de önce açılış sonra iftar
2

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, önceki dönem Enerji ve Tabii Kaynaklar bakanlarından AK Parti Kayseri Milletvekili Taner Yıldız ile birlikte Bünyan ilçesi Karatay Mahallesi’nde yapımı tamamlanan Mükremin ve Emine Çakır Çok Amaçlı Sosyal Tesisi’nin açılışını yaparak, Bünyanlı vatandaşlarla iftar yaptı.

Kurumsal Web Tasarım

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)
Kayseri’nin Bünyan ilçesi Karatay Mahallesi’nde hayırsever ile Bünyan Belediyesi işbirliğinde yapımı tamamlanan Mükremin ve Emine Çakır Çok Amaçlı Sosyal Tesisi’nin açılışı yapıldı. Tesisin açılışı ve iftar programına Başkan Büyükkılıç’ın yanı sıra önceki dönem Enerji ve Tabii Kaynaklar bakanlarından AK Parti Kayseri Milletvekili Taner Yıldız, AK Parti Kayseri İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, Bünyan Belediye Başkanı Özkan Altun, AK Parti Bünyan İlçe Başkanı Yıldıray Hakkı Koç, muhtarlar ile ilçe ve mahalle sakinleri katıldı.

Tek tek masaları dolaşıp, ilçe ve mahalle sakinleri ile sohbet eden Büyükkılıç, vatandaşların yaklaşan Ramazan bayramlarını tebrik etti.

Mükremin ve Emine Çakır Çok Amaçlı Sosyal Tesisi’nin açılışı ve iftar programında konuşan Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, hayırseverlik örneği eserden dolayı tesisin hayırseverine teşekkür ederek, “Cenab-ı Allah kendisinden razı olsun. Kayseri denilince akla hayırseverlik gelir. O açıdan biz kendilerine dua ediyoruz. Kayserimiz güzel bir şehir, Kayseri kültürüyle yetişmek, Kayserili olmakta ayrı bir güzellik” dedi.

Başkan Büyükkılıç, Kayseri’nin Ay yıldızlı Türk bayrağına bağlı, vatanına bağlı, milletine bağlı, devletine bağlı, Anadolu’nun parlayan yıldızı olduğunun altını çizerek, “Burası ipek yolu üzerinde, bu güzergah ticaretin güzergahı. O açıdan burası bizim için önemli. Buradaki Karatay hanımız çok önemli, Sultan Hanı hakeza. Şehrimizi bileceğiz, tarihi eserlerimizi bileceğiz. Şehrimizi anlatacağız. Kadim medeniyetin sahipleriyiz. O açıdan birbirimize sahip çıkacağız, bayrağımıza sahip çıkacağız. Allah elimizden bu güzellikleri almasın” diye konuştu.

“YAVRULARIMIZA GÜZEL BİR GELECEK BIRAKMAK İÇİN ÇIRPINIYORUZ”

Konuşmasında birlik beraberlik mesajı veren Büyükkılıç, “Çok şükür Bünyan’ımıza hem yaptığımız yatırımlar, hem tarım hayvancılık konusundaki yaptığımız destekler ile en güzel çalışmaları yapıyoruz. Biz sizleri seviyoruz. Sizlere bize güvenip seçtiniz, bizde 16 ilçemizi bağrımıza basıyor, yolunu da, kaldırımını da, yeşilini de, çevreciliğini de, hayvancılığını da, tarımını da hepsini eğitimini, sağlığını önemsiyoruz. Güzel yavrularımıza, canlarımıza güzel bir gelecek bırakmak için çırpınıyoruz. Allah birliğimizi, beraberliğimizi bozmasın, inşallah yapılan bu güzel çalışmaları bereketli kılsın” ifadelerini kullandı.

Önceki dönem Enerji ve Tabii Kaynaklar bakanlarından AK Parti Kayseri Milletvekili Kayseri Milletvekili Taner Yıldız Bünyanlıların yaklaşan Ramazan bayramlarını tebrik ederek, hayırseverlere ve başkanlara teşekkür etti. 

AK Parti Kayseri İl Başkanı Şaban Çopuroğlu da merkezin hayırseverine teşekkür edip birlik beraberlik mesajı vererek, vatandaşların yaklaşan Ramazan Bayramı’nı kutladı.

Bünyan Belediye Başkanı Özkan Altun ise göreve başladıkları günden bu yana kendilerini yalnız bırakmayan, destekleriyle Bünyan’a değer katan hayırseverlere teşekkür etti.

İftar programının ardından Başkan Büyükkılıç, beraberinde heyet ve vatandaşlarla birlikte teravih namazını Karatay Camisi’nde kıldı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.