Dolar 32,3645
Euro 34,9526
Altın 2.325,33
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 23°C
Parçalı Bulutlu
Afyon
23°C
Parçalı Bulutlu
Cts 24°C
Paz 24°C
Pts 24°C
Sal 20°C

Kayseri’de Başkan Büyükkılıç minik öğrencilerle bir araya geldi

Kayseri’de Başkan Büyükkılıç minik öğrencilerle bir araya geldi
2

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Yerel Yönetimler Konferansı kapsamında davet edildiği İstem Koleji öğrencilerinin misafiri oldu. Başkan Büyükkılıç, “Sizler bizim canımızsınız, sizler bizim gücümüzsünüz” dedi.

Kurumsal Web Tasarım

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)- Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri Büyükşehir Belediyesi ile İstem Koleji tarafından organize edilen Yerel Yönetimler Konferansı’na katılarak, minik öğrencilerle buluştu. Heyecanları gözlerinden okunan minik öğrencilerin alkışlarıyla salona giren Başkan Büyükkılıç da öğrencileri alkışlayarak selamladı.

Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan ‘Zenginlikler Şehri Kayseri’ tanıtım videosunun izletilmesiyle başlayan söyleşide Başkan Büyükkılıç, Kayseri’nin özellikleri ve güzellikleri ile ilgili minik öğrencilere sorular sordu. Soru sorduğu minik öğrencilerin cevabı bilmesinin üzerine, öğrencilere saat hediye eden Büyükkılıç, “Bilgi her zaman zenginliktir, bilgi sizleri her zaman ön plana çıkarır. Özgüveni oluşturacak şey bilgi donanımıdır” dedi. 

Teknolojinin ardından dijital unutkanlığa karşı miniklere uyarılarda bulunan Başkan Büyükkılıç, “Teknolojiyi üreten olacaksınız. Teknolojiye siz hükmedeceksiniz, teknoloji size hükmetmeyecek” diye konuştu. 

Keyifli ve samimi bir ortamda gerçekleşen söyleşide Başkan Büyükkılıç, öğrencilerin sorularını tek tek cevapladı. Miniklere nasihatlerde da bulunan Büyükkılıç, “Sizler bizim canımızsınız, sizler bizim gücümüzsünüz. Anne babanızın, öğretmenlerinizin sözünü dinleyeceksiniz, arkadaşlarınıza sahip çıkıp, saygıda kusur etmeyeceksiniz, öğretmenlerinizin tavsiye edeceği kitapları okuyacaksınız, yabancı dil bu işin olmazsa olmazı, sizler bizim geleceğimizsiniz. Her birinizin alnından öpüyorum” ifadelerini kullandı. 

Başkan Büyükkılıç, öğrenciler tarafından Türkiye’de ilk olan “Medeniyetin Dehası Mimar Sinan” isimli canlı anlatımlı sanal serginin AK Parti Kültür Sanat Kongresi’nde ‘Yılın En İyi Yenilikçi Yaklaşım Ödülü’ne layık görülmesi için tebrik edilirken, “Bu ödüle şehrimiz, ekibimiz, sizlerin büyükleri layık görüldü. İnşallah sizler bu şehri daha da yaşanılabilir, takdir edilir konuma getireceksiniz” dedi.

Söyleşi sonunda, Büyükkılıç’a minik öğrencilerden tablo hediye takdimi yapılırken, Başkan Büyükkılıç ve minik öğrenciler günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdi. 

Başkan Büyükkılıç’ın okul ziyaretinde Melikgazi İlçe Milli Eğitim Müdürü Hacı Kaya da eşlik etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.