Dolar 32,3455
Euro 35,1151
Altın 2.310,52
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 20°C
Az Bulutlu
Afyon
20°C
Az Bulutlu
Cum 23°C
Cts 24°C
Paz 24°C
Pts 24°C

Kayseri yaz gecelerinde Eyvan Sohbetleri

Kayseri yaz gecelerinde Eyvan Sohbetleri
2

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, yaz akşamlarında Hunat Hatun Medresesi Kültür Sanat Merkezi’nde kentin tarihi, doğal, kültürel değerlerinin anlatılacağı Eyvan Sohbetleri gerçekleştirileceğini söyledi.

Kurumsal Web Tasarım

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç liderliğindeki Kayseri Büyükşehir Belediyesi, kültür, sanat faaliyetlerine devam ediyor. Bu kapsamda Selçuklu mimarisi şaheserlerinden, Kayseri Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı olarak hizmet veren Hunat Hatun Medresesi Kültür Sanat Merkezi, “Eyvan Sohbetleri”ne ev sahipliği yapacak. 

Etkinlik öncesi, yazar ve araştırmacı Mehmet Çayırdağ, Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’a nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyarette, Kayseri Büyükşehir Belediyesi Kent Tarihi ve Tanıtımı Daire Başkanı Gürcan Senem de hazır bulundu.

Başkan Büyükkılıç, kentte kültür ve sanat rüzgârı estirmeye devam edeceklerini, kültür sanat alanında yaptıkları yatırımlar ve hayata geçirdikleri projelerle açık hava müzesi konumunda olan Kayseri’yi kültür sanatın merkezi yaptıklarını ifade etti.

Yazar ve araştırmacı Mehmet Çayırdağ ise Kayseri Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı olarak hizmet veren Hunat Hatun Medresesi Kültür Sanat Merkezi’nde İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ile işbirliği içerisinde gerçekleştirilecek “Eyvan Sohbetleri”nde Kayseri’nin tarihi, doğal, kültürel değerleri konuşulacağını ve şehrin yaz akşamlarına renk katacağına inandığını söyledi. 

Programın detaylarının daha sonra açıklanacağını söyleyen yazar Çayırdağ, Başkan Büyükkılıç’a kentte kültür sanat alanında verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.