Dolar 32,3833
Euro 34,7469
Altın 2.432,22
BİST 10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 21°C
Hafif Yağmurlu
Afyon
21°C
Hafif Yağmurlu
Sal 21°C
Çar 20°C
Per 19°C
Cum 14°C

Kayseri OSB’den Fortune 500 tebriki

Kayseri OSB’den Fortune 500 tebriki
2

[ad_1]

Kurumsal Web Tasarım

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)
Kayseri OSB Başkanı Mehmet Yalçın, Fortune 500 Türkiye-2022 Araştırmasına ilişkin değerlendirmesinde üretim, istihdam ve ihracatla Türkiye’nin dolayısıyla da Kayseri’nin ekonomik gelişimine katkı sağlayan tüm firmalara teşekkür etti.

Başkan Yalçın, “Fortune 500 Türkiye-2022 Araştırması listesinde Kayseri’den 13 firmamız yer aldı. Böylesine önemli bir araştırmada listeye girme başarısı gösteren tüm firmalarımızı tebrik ediyorum. Firmalarımızın şehrimizin gelişip kalkınmasına yaptıkları katkının artarak devam etmesini temenni ediyorum.” dedi.

Yalçın, “Fortune 500 Türkiye-2022 Araştırmasında sıralamada yer alan ve bir çoğu Kayseri OSB’de yerleşik bulunan; Kayseri Elektrik Perakende Satış A.Ş., Mega Metal San.ve Tic. A.Ş., Hes Hacılar Elektrik San. ve Tic. A.Ş., Yataş Yatak Ve Yorgan San. ve Tic. A.Ş., İstikbal Mobilya San. ve Tic. A.Ş., Kayseri Şeker Fabrikası A.Ş., Bellona Mobilya San. ve Tic. A.Ş., Kumtel Day. Tük. Mal. Plastik San. ve Tic. A.Ş., Kayseri Metal Center San. ve Tic. A.Ş., Kayserigaz Kayseri Doğalgaz Dağ. Paz. ve Tic. A.Ş., Boyçelik Metal San. ve Tic. A.Ş., Form Sünger ve Yatak San. Tic. A.Ş. ve Erbosan Erciyas Boru San. ve Tic. A.Ş.’yi ayrı ayrı kutluyor ve başarılarının devamını diliyorum” ifadelerini kullandı.

Başkan Yalçın, Kayseri’nin ekonomik faaliyetler açısından bakıldığında ilk 12 il arasında yer aldığını hatırlatarak, “Kayseri 4 milyar dolara ulaşan ihracatıyla önemli şehirlerden birisidir. İhracatı ithalatının 2 katında fazla olan Kayseri’nin her alanda üretim, istihdam ve ihracat yapan firmaları bulunmaktadır. Bu firmalarımızın başarıları ile Türkiye’nin gözde listelerinde yer alması bizler için sevindiricidir” diye konuştu.

Kayseri OSB Başkanı Yalçın, Kayseri’nin ekonomik gelişimine büyük katkı sağlayan 13 firmanın diğer tüm firmalara örnek olmasını dilediklerini belirttiği açıklamasında, Kayseri’nin üretimde ve istihdamda öncü rol oynamaya devam ederek, ihracat hedeflerine ulaşacağına inançlarının tam olduğunu kaydetti.

[ad_2]

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.