Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 12°C
Az Bulutlu
Afyon
12°C
Az Bulutlu
Paz 17°C
Pts 20°C
Sal 22°C
Çar 21°C

Kayseri Melikgazi’den yol çalışması

Kayseri Melikgazi’den yol çalışması
2

Kayseri’nin Melikgazi Belediyesi ilçenin mevcut yollarını düzenlerken ihtiyaç duyulan yerlerde de yeni yollar açmaya devam ediyor. Bu kapsamda Gesi Mahallesinde 2 sokakta yeni yol açma çalışmalarına başladı.

Kurumsal Web Tasarım

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)
Ulaşımda kolaylık sağlamak ve vatandaşların konforunu artırmak için ihtiyaç olan yerlerde yeni yol çalışması yapacaklarını söyleyen Kayesri’nin Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, “Gesi Mahallesi Şengül 1 Sokak ve 2390. Sokak’ta yeni imar yollarının açılması için çalışmalarımız devam ediyor. Genişlik 10 metre uzunluğunda olan yolumuzu yaparak trafikte bir rahatlama sağlayacağız.

Melikgazi Belediyesi olarak yine sezonun açılmasıyla asfalt, yol, kaldırım çalışmalarımızı yapmaya başladık. Hemen hemen her gün farklı mahallelerde çalışmalarımız devam ediyor. Melikgazi’de yeni yaşam ve yerleşim merkezleri içinde çok sayıda konut yapılıyor. Biz de buralardaki imar planında yer alan yolları açıyoruz. Bunun için ulaşımı güvenli, kaliteli ve akıcı hale getirmek, trafiği rahatlatmak için yeni yollar yapmaya özen gösteriyoruz. Yapılan çalışmaların hemşehrilerimize ve ilçemize hayırlı olmasını diliyor, mesai arkadaşlarıma yoğun çalışmaları için teşekkür ediyorum.” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.