Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 21°C
Hafif Yağmurlu
Afyon
21°C
Hafif Yağmurlu
Paz 21°C
Pts 19°C
Sal 21°C
Çar 20°C

Kayseri Melikgazi’de kentsel dönüşüm mesaisi

Kayseri Melikgazi’de kentsel dönüşüm mesaisi
2

Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, Kazım Karabekir Mahallesi 2. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi ile ilgili hak sahipleriyle bir araya gelerek çalışma detaylarını aktardı.

Kurumsal Web Tasarım

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)
Yapılan yeni kentsel dönüşüm projesi ile bir mahallenin baştan sona yeniden dönüşeceğini ve gelişeceğini söyleyen Kayseri’nin Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Palancıoğlu, “Kentsel dönüşüm çalışmalarımız devam ediyor. Bu kapsamda Battalgazi, Kazım Karabekir, Anbar ve Yıldırım Beyazıt gibi farklı bölgelerde binlerce dairenin dönüşümünü sağlıyoruz. Kazım Karabekir Mahallesi 2. Etap Kentsel Dönüşüm Proje’mizde vatandaşlarımızla bir araya gelerek, çalışma detaylarını aktardık.  Kentsel dönüşümle ilgili çok büyük projeleri hayata geçirdik. 

Kentsel dönüşümde hız kesmek yok. Çalışmalarımıza tam gaz devam ediyoruz. Yeni projelerle vatandaşlarımızı rahat ettirmek, yüzlerini güldürmek için uğraşıyoruz. Kentsel dönüşümde okulu, parkı, yeşil alanı, pazarı, camisi, sosyal donatıları yapılmış her türlü belediye hizmetlerinin olduğu çağdaş standartlarda verilebilen bir mahalle kurmak istiyoruz. Yeni evleri en çok 28 ay gibi sürede teslim etmek istiyoruz. Rabbim kazasız belasız binaları yapıp bitirmeyi nasip etsin. Vatandaşlarımız sağlık ve huzur içinde otursunlar inşallah. Tüm hemşehrilerimiz ve Melikgazi’miz için hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.