Dolar 32,2673
Euro 34,7973
Altın 2.458,25
BİST 10.264,53
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 14°C
Hafif Yağmurlu
Afyon
14°C
Hafif Yağmurlu
Cts 13°C
Paz 16°C
Pts 15°C
Sal 18°C

Kayseri Kocasinan’dan yeni aile sağlığı merkezi

Kayseri Kocasinan’dan yeni aile sağlığı merkezi
2

Kayseri Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Erkilet Osmangazi Mahallesi’nde Hayırsever Cemil Küçükşahin’in katkılarıyla yapımı tamamlanan aile sağlığı merkezini inceledi.

Kurumsal Web Tasarım

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)
Kayseri’nin Kocasinan ilçesine bağlı Osmangazi Mahallesi’nde 450 metrekare alana kurulan aile sağlık merkezindeki çalışmaların son halini kontrol eden Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, her alanda olduğu gibi sağlık alanında da dönüşümü devam ettirdiklerini vurguladı. Kocasinan mahallelerinin her alanda örnek ve marka yatırımlarla gelişip, büyüdüğünü ifade eden Başkan Çolakbayrakdar, belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra sağlık alanındaki yatırımlarla da Türkiye’ye model olduklarına dikkat çekti.

Sosyal belediyeciliği ön plana çıkartan önemli projelere imza attıklarını ve bu doğrultuda mahallelerin ihtiyaç duyduğu hizmetleri birer birer yerine getirdiklerine değinen Başkan Çolakbayrakdar; “Osmangazi Mahalle’mizdeki aile sağlık merkezimizin inşaatı tamamlandı. Öncelikle hayırseverimiz Celal Küçükşahin Amcamıza teşekkür ediyoruz. İnşallah önümüzdeki günlerde bu çevrede yaşayan hemşerilerimize hizmet vermeye başlayacak. Sağlıkla iyi günlerde kullanmak nasip olsun. Kocasinan’ın her bir bölgesinde gerek aile sağlık merkezi gerek diğer sosyal donatılar gerekse belediye olarak bizim yapmamız gereken her bir çalışmayı adım adım takip ediyoruz. Şükür Allah’a başladığımız günden bugüne kadar yaptığımız çalışmalarla bölgenin ihtiyaçlarını birer birer tamamlıyoruz. Yeni ihtiyaçlarla birlikte hemşerilerimizin daha güzel bir şekilde yaşayabilecekleri bir Kocasinan’ı inşa ediyoruz.” diye konuştu.

İnceleme sırasında bölge sakinleriyle sohbet eden Başkan Çolakbayrakdar, onların taleplerini de dinlemeyi ihmal etmedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.