Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 21°C
Hafif Yağmurlu
Afyon
21°C
Hafif Yağmurlu
Paz 21°C
Pts 20°C
Sal 21°C
Çar 21°C

Kayseri Kocasinan’dan Türkoğlu seferberliği

Kayseri Kocasinan’dan Türkoğlu seferberliği
2

Kayseri’nin Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, afet bölgelerine ve kardeş belediye Kahramanmaraş Türkoğlu için tüm imkanların seferber edildiğini söyledi.

Kurumsal Web Tasarım

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)
Deprem bölgelerinde ve kardeş belediye Türkoğlu’nda yaraları sarmak için bir yandan temizlik çalışmaları yaparken bir yandan da enkaz kaldırma çalışmalarının sürdüğünü belirten Kayseri’nin Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, bölgede ihtiyaçların giderilmesine yönelikte mobil mutfak ve çadır gibi her alanda destek olduklarını ifade etti. Düzce Belediyesi ile kardeş belediye Türkoğlu’nda çalışmaların devam ettiğine dikkat çeken Başkan Çolakbayrakdar; “Depremin ilk saatlerinden itibaren afet bölgelerinde gece gündüz demeden çalışmalarımız devam ediyor.

Özelikle kardeş belediye Türkoğlu’nda temizlik çalışmalarının yanı sıra enkaz kaldırma çalışmaları ve depremzede kardeşlerimize, sıcak yemek ulaştırma konusunda canla başla çalışıyoruz. Mobil mutfak, mobil yatakhane, çadır, temizlik ve iş makineleri gibi ihtiyaç olan her alanda varız. Biz bir araya gelerek, tüm sorunları çözebilen bir milletiz. Bu zor zamanları dayanışma ile aşmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Yaraların en hızlı şekilde sarılması için var gücümüzle çalışıyoruz. Birlik ve beraberlik içerisinde hep birlikte bu zor zamanları aşacağız.” ifadelerini kullandı.

Başkan Çolakbayrakdar, millet olarak birlik ve beraberlik içerisinde bu felaket günleri geride bırakacaklarını sözlerine ekledi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.