Dolar 32,5869
Euro 34,7990
Altın 2.499,78
BİST 9.453,63
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 12°C
Hafif Yağmurlu
Afyon
12°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 19°C
Pts 25°C
Sal 25°C

Kayseri Kocasinan’dan gıda yardımı

Kayseri Kocasinan’dan gıda yardımı
2

Kayseri’nin Kocasinan Belediyesi, ramazan ayı nedeniyle yardım hareketliliğini en üst seviyeye çıkardı. Gıda yardımlarını Ramazan ayında artırarak devam ettirdiklerini ifade eden Başkan Ahmet Çolakbayrakdar, Kayserililerin ramazanı daha huzurlu bir şekilde idrak edebilmesi için yoğun bir çaba harcadıklarını söyledi.

Kurumsal Web Tasarım

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)
Yardımlaşmanın ve dayanışmanın en üst düzeye çıktığı bu ayda Kayseri’nin Kocasinan Belediyesi olarak, ilçe sakinlerinin huzurlu bir ramazan geçirmelerine katkı sağladıklarını belirten Başkan Çolakbayrakdar, “Ramazan ayı denince; 11 ayın sultanı, rahmet ve mağfiret ayı, ebedi saadeti kazanma aklımıza geliyor. Gönüllere sevgi dokunur. Belediye olarak biz de ramazan ayının feyz ve bereketini hep beraber yaşamak adına önemli çalışmalar yapıyoruz. Özelikle ihtiyaç sahibi ailelere gıda başta olmak üzere pek çok konuda yardımda bulunuyoruz. Bunu yaparken vatandaşlarımızı rencide etmeden sıkıntılarını paylaşmak önceliğimiz oluyor.” ifadelerini kullandı.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.