Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 12°C
Hafif Yağmurlu
Afyon
12°C
Hafif Yağmurlu
Paz 16°C
Pts 19°C
Sal 22°C
Çar 22°C

Kayseri Kocasinan’dan depremzedelere ziyaret

Kayseri Kocasinan’dan depremzedelere ziyaret
2

Kayseri Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, eşi Fatma Çolakbayrakdar ile birlikte deprem bölgelerinden Kayseri’ye gelen depremzedeleri ziyaret etti.

Kurumsal Web Tasarım

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)
Kayseri Kocasinan Çocuk Kulübü üyeleri, Gevher Nesine Kız Yurdu’nda kalan depremzede çocuklara yönelik ‘Pinokyo’ oyununu sergiledi.

Eşi Fatma Çolakbayrakdar ile birlikte programa katılan ve çocuklarla yakından ilgilenen Başkan Çolakbayrakdar, depremde yaşanan olumsuz durumları unutturmak için böyle etkinliklerin önemli olduğunu söyledi. Onlara çeşitli hediyeler veren Başkan Çolakbayrakdar; “Devletimiz ve belediyelerimiz, depremin ilk saatlerinden itibaren vatandaşlarımız için ne gerekiyorsa her şeyi yapıyor. İlk andan itibaren Kocasinan Belediyesi olarak hem deprem bölgelerine destek olurken hem de şehrimize gelen depremzedelerimiz için tüm imkanlarımızı seferber ettik. Elimizden ne geliyorsa her alanda yardımlarımızı artırarak devam ettiriyoruz. Bu zor zamanlarda deprem bölgesinden şehrimize gelen misafirlerimizi en iyi şekilde ağırlayacağız. Özellikle çocuklarımızın psikolojileri çok önemlidir. Evlatlarımızın mutlu olmaları ve huzurlu hissetmeleri için elimizden ne geliyorsa yapacağız. Onlar bizim başımızın tacıdır. Çocuklarımızın yüzündeki gülümsemeyi görmek dünyalara bedel. Rabbim, her daim çocuklarımızın yüzünü güldürsün. İnşallah bu zor günleri, hep birlikte el ele gönül gönüle aşacağız” ifadelerine yer verdi.

Başkan Çolakbayrakdar, ardından Kocasinan Kaymakamı İlhan Abay ile birlikte afet bölgesinden Buğdaylı Mahallesi’ne gelen depremzede aileleri ziyaret ederek, geçmiş olsun dileğinde bulundu. ‘Asrın felaketi’ olarak nitelenen deprem nedeniyle millet olarak derin üzüntü duyduklarını belirten Başkan Çolakbayr

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.