Dolar 32,4742
Euro 34,8440
Altın 2.417,71
BİST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 20°C
Az Bulutlu
Afyon
20°C
Az Bulutlu
Per 19°C
Cum 15°C
Cts 11°C
Paz 16°C

Kayseri Kocasinan’da ‘ikram’ lokması

Kayseri Kocasinan’da ‘ikram’ lokması
2

Kayseri’de Kocasinan Belediyesi, Ramazan ayında başlattığı ‘İkram Çeşmesi’ uygulamasının ardından bu seferde ‘İkram Lokması’ çalışmasıyla her gün bir camide teravih namazından sonra tatlı ikramında bulunuyor.

Kurumsal Web Tasarım

Mehmet UZEL / KAYSERİ (İGFA) – Kayseri’nin Kocasinan ilçesinde vatandaşlara, teravih namazından sonra ‘İkram Lokması’ uygulaması ile tatlı ikramında bulunuluyor.

 

Ramazan Ayı’nın; ibadetin, toplumsal dayanışmanın, paylaşmanın, kardeşliğin, birlik ve beraberliğin en yoğun yaşandığı ay olduğuna dikkat çeken Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, “Ramazan boyunca akşam mahallelerimizi ziyaret etmeye devam ediyoruz. Ziyaretlerimiz hem kaynaşmaya vesile oluyor hem de burada vatandaşlarımızın, mahallemizin sorunlarıyla ilgili konularda istişare etmiş oluyoruz. Bu vesile ile Ramazan ayı ile birlikte hizmete sunduğumuz ‘İkram Lokması’ ile geleneksel lezzetleri Kocasinan’ımızda yaşatıyoruz. İkramlarımızdan vatandaşlarımızın hoşnut kalması bizi ziyadesiyle mutlu ediyor” ifadelerini kullandı.

Büyük beğeni toplayan uygulamayla ilgili olarak, Başkan Çolakbayrakdar’a teşekkürlerini ileten vatandaşlar, belediyenin dini ve özel günlerdeki bu tür uygulamalarını takdirle karşıladıklarını söyledi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.