Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 15°C
Hafif Yağmurlu
Afyon
15°C
Hafif Yağmurlu
Cts 12°C
Paz 16°C
Pts 19°C
Sal 22°C

Kayseri Battalgazi’de büyük çaplı dönüşüm

Kayseri Battalgazi’de büyük çaplı dönüşüm
2

Battalgazi Mahallesi’nde büyük çaplı kentsel dönüşüm çalışması yaptıklarını söyleyen Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, 36 daire ve 3 dükkân için ihale yapıldığını belirtti.

Kurumsal Web Tasarım

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)
Kayseri’nin Battalgazi Mahallesi’nde fiziki ömrünü tamamlamış yapıların yıkılarak, daha modern ve yaşanabilir konutların inşa edilmesine yönelik devam eden kentsel dönüşüm çalışmaları olduğunu söyleyen Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, “Melikgazi’mize değer katacak vizyon projelerin başında gelen Kentsel Dönüşüm Projelerimiz tüm hızıyla devam ediyor.

Melikgazi Belediyesi olarak çoğu belediyeye referans olan ve başarılı bir dönüşüm gerçekleştiriyoruz. Kentsel dönüşüm rutin belediyecilik faaliyetlerinin yanı sıra çalışmalarımızın en başında yer alıyor. Kentsel dönüşümle sosyal bir dönüşüm yaparak, imarsız yapıların içerisinde cami, okul, yollar, parkları ve sosyal donatıları ile daha yaşanabilir ve daha prestijli bir Melikgazi için çalışıyoruz. İlçemizin çehresini değiştirecek Kentsel Dönüşüm Projeleri ile risk oluşturan, güvenli olmayan yapılar temizlenerek, depreme dayanıklı ve huzurlu yuvalar inşa edeceğiz. Bu kapsamda 36 daire ve 3 dükkanı kapsayan Battalgazi Mahallesi Kentsel Dönüşüm İhalesi’ni gerçekleştirdik. Yeni yapılan konutlar ile vatandaşlarımıza yeni yaşam alanları sunacağız. İhaleyi kazanan firmamıza başarılar diliyorum. Melikgazi’miz ve Kayserimiz için hayırlı olsun.” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.