Dolar 32,5667
Euro 34,6983
Altın 2.487,60
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 21°C
Parçalı Bulutlu
Afyon
21°C
Parçalı Bulutlu
Cum 12°C
Cts 18°C
Paz 18°C
Pts 24°C

Kaybolan çiftçi donarak hayatını kaybetti

Kaybolan çiftçi donarak hayatını kaybetti
2

Kaybolan çiftçi donarak hayatını kaybetti… Eskişehir’in Mahmudiye ilçesinde kaybolmasının ardından tam 3 gün sonra cansız bedeni bulunan 50 yaşındaki Yıldırım Töre’nin ilk belirlemelere göre soğuktan donarak öldüğü tespit edildi.

Kurumsal Web Tasarım

Anne oğlundan haber alamadı

Öğrenilen bilgilere göre, evli ve 2 çocuk babası olduğu belirtilen 50 yaşındaki Yıldırım Töre, 19 Aralık’ta Mahmudiye ilçesinde bulunan evinden traktörüne binerek ayrıldı. Yanında telefon bulunmadığı öğrenilen Töre’nin annesi, dün oğlundan herhangi bir haber alamadığı için Odunpazarı İlçe Emniyet Müdürlüğüne giderek yardım istedi. Aynı zamanda Mahmudiye İlçe Emniyet Amirliğine hakkında kayıp başvurusu yapılan Yıldırım Töre’nin bulunması için detaylı bir çalışma başlatıldı.

Dün akşam saatlerinde ise Doğanca Mahallesi’nde bulunan eski bir kum ocağında Yıldırım Töre’nin kullandığı traktör terk edilmiş bir şekilde bulundu. Bununla birlikte DAK, OBAK, AKUT ve AFAD ekipleri, kayıp Töre’yi bulabilmek amacıyla traktörünün bulunduğu alanın çevresinde arama çalışmalarını başlatarak yoğunlaştırdı. Aramaya 18 araç, 2 insansız hava aracı, 97 kişi ve arama kurtarma köpeği de katıldı. Jandarma ekipleri de aramaya destek oldu. Arama, yaklaşık olarak 8 kilometrelik alanda gerçekleştirdi. Ekipler akşam saatlerinde arama çalışmalarını ilçe merkezine doğru yaptı. Çalışmalar neticesinde kaybolan şahıs ilçeye 1 kilometre traktörüne ise 7 kilometre uzaklıkta yaşamını yitirmiş bir halde bulundu.

Donarak vefat etmiş

Traktörünün çamura saplanması sebebi ile yoluna yürüyerek devam ettiği öğrenilen Yıldırım Töre’nin yapılan ilk incelemelere göre soğuktan donarak öldüğü belirlendi. Olay hakkında soruşturma başlatan Eskişehir Cumhuriyet Başsavcılığı, Töre’nin kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için ileri tetkiklerin yapıldığını aktardı.

Afyon Son Dakika haber
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.