Dolar 32,3848
Euro 35,0513
Altın 2.326,23
BİST 9.102,82
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 23°C
Açık
Afyon
23°C
Açık
Cts 24°C
Paz 24°C
Pts 25°C
Sal 22°C

Kastamonu’da çocuklar 23 Nisan’ı tiyatroyla kutladı

Kastamonu’da çocuklar 23 Nisan’ı tiyatroyla kutladı
2

22 yıldır Türkiye’nin her köşesini defalarca dolaşarak çocukları ücretsiz olarak tiyatroyla buluşturan Eti Çocuk Tiyatrosu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda geçtiğimiz yıl Kastamonu’da yaşanan sel felaketinden en fazla etkilenen bölgelerden Bozkurt ilçesindeki çocuklar için perdelerini açtı.

Kurumsal Web Tasarım

KASTAMONU İGFA- Türkiye’nin en uzun soluklu sosyal sorumluluk projelerinden biri olan Eti Çocuk Tiyatrosu, 22. yılında çocukların kişisel, sosyal ve kültürel gelişimlerine katkı sağlamaya devam ediyor. Bugüne kadar yurt içinde ve yurt dışında 3 milyona yakın çocuğa fırsat eşitliği içinde tiyatro izleme imkanı sunan Eti Çocuk Tiyatrosu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda geçtiğimiz yıl Kastamonu’da yaşanan sel felaketinden en fazla etkilenen bölgelerden Bozkurt ilçesindeki çocuklarla buluştu. 

Bozkurt Kaymakamlığı’nın gösteri salonunda ücretsiz olarak sahnelenecek Mutluluk Denince Akla oyunu, paylaşmak, yardımlaşmak, çevreyi ve doğayı korumak, hayvan sevgisi, empati, hoşgörü, adil olmak ve hayal etmenin gücü gibi konular üzerine kurulu öyküsüyle, mutluluğa ulaşmak için gereken temel bilgi ve değerleri çocuklara eğitici ve eğlenceli bir şekilde aktarıyor. 

Sosyal sorumluluk projeleriyle gelişime ihtiyaç duyulan toplumsal ve çevresel konularda Türkiye’ye hizmet etmeyi öncelikli görevleri arasında gördüklerini ifade eden Eti İcra Kurulu Başkanı Hakan Polatoğlu, “Bundan 22 yıl önce her kesimden çocuğumuza fırsat eşitliği içinde ücretsiz tiyatro deneyimi yaşatmak hedefiyle hayata geçirdiğimiz tiyatromuz, bugüne kadar Türkiye’nin 81 ilini birçok kez dolaştı. Eti Çocuk Tiyatrosu’yla yıllar önce tanışan çocuklarımızın şimdi kendi çocuklarıyla tiyatromuza geldiğini ve bu mutluluğu nesilden nesile aktardığımızı görmek bizim için çok kıymetli ve aynı zamanda yeni projelerimiz için de ilham verici. Daha uzun yıllar sürdürmeyi hedeflediğimiz Eti Çocuk Tiyatrosu ile nesilden nesile tüm çocuklarımızın kültürel gelişimlerine katkı sağlamaya devam edeceğiz. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda ‘Mutluluk Denince Akla’ oyununu Kastamonulu çocuklarımız ile buluşturmuş olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Bu vesileyle tüm çocuklarımızın bayramını kutluyorum” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.