Dolar 32,3645
Euro 34,9526
Altın 2.325,33
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 23°C
Parçalı Bulutlu
Afyon
23°C
Parçalı Bulutlu
Cts 24°C
Paz 24°C
Pts 24°C
Sal 20°C

Kamp Merkezine Bakan Kasapoğlu’ndan tam destek

Kamp Merkezine Bakan Kasapoğlu’ndan tam destek
2

Kamp Merkezine Bakan Kasapoğlu’ndan tam destek… Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Orman İşletme Müdürlüğü tarafından Afyonkarahisar Belediyesi’ne tahsis edilen Saraydüzü mevkiindeki kamp merkezinde incelemelerde bulundu.

Kurumsal Web Tasarım
Mehmet Zeybek

Bölgede oluşturulacak kamp merkezinin Türkiye’nin ender kros ve kondisyon merkezlerinden biri haline getirmeyi hedeflediklerini söyleyen Zeybek, tesisler için harcanacak yatırım bedelinin yarısının Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından karşılanacağını müjdeledi. Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu’nun talimatlarıyla 5 milyon liralık bir hibe desteği olacağını söyleyen Mehmet Zeybek, “Burayı içerisinde bungalov evleri, yürüyüş yolları, kros alanları, kamp ve kondisyon merkezleriyle Afyon’a yakışır bir kamp merkezi haline getireceğiz. Gençlik ve Spor Bakanımıza şehrimize yapmış olduğu ziyarette sunmuş olduğumuz projelerden birisi Orman İşletme Müdürlüğünden tahsisini aldığımız 500 bin metrekarelik bu alan. Bölgeyi Spor Kompleksimize kamp yapmaya gelen sporcularımızın ve gençlerimiz için Türkiye’nin ender kros ve kondisyon kamp merkezi haline getirmeyi düşünülüyoruz. Sağ olsun Sayın Bakanımız gençliğe ve spora büyük önem veriyor. 10 milyon liralık yatırımın yarısını ‘biz karşılayalım’ dedi. Allah kendisinden razı olsun” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.