Dolar 32,3956
Euro 34,7914
Altın 2.403,79
BİST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 15°C
Hafif Yağmurlu
Afyon
15°C
Hafif Yağmurlu
Cts 13°C
Paz 15°C
Pts 19°C
Sal 22°C

Kaldırımdaki ilginç delikler tehlike saçıyor

NEREDEYSE İNSAN AYAĞININ GİREBİLECEĞİ BÜYÜKLÜKTE OLAN DELİK, ORADAN GEÇENLERİN TAKILIP, BİR YERLERİNİ KIRMASINA DAVETİYE ÇIKARIYOR.

Kaldırımdaki ilginç delikler tehlike saçıyor
2

Eskişehir’de günde binlerce insanın geçtiği Şair Fuzuli caddesi üzerindeki kaldırımda bulunan delikler, birçok tehlikeye davetiye çıkarıyor.

Kurumsal Web Tasarım

Eskişehir Odunpazarı ilçesinde yaya yoğunluğunun oldukça fazla olduğu caddelerinden biri olan Şair Fuzuli caddesi üzerindeki kaldırımın ortasında oluşan göçükler, tehlike saçan bir deliğe neden oldu. Neredeyse insan ayağının girebileceği büyüklükte olan delik, oradan geçenlerin takılıp, bir yerlerini kırmasına davetiye çıkarıyor. Çocuklu ailelerinde sıklıkla kullandığı kaldırımda oluşan göçük, minikler için de büyük tehlike oluşturuyor. Çevre esnafa göre aylardır onarılmayı bekleyen kaldırım, her geçen gün daha da göçüyor. Büyük göçüğün hemen yanında ufak deliklerin de bulunması, akla “Altı boşluk mu?” sorusunu getiriyor. Çevre esnaf, bir an önce önlem alınmazsa, ilerleyen zamanlarda göçüklerin bir anda büyüyebileceğini ifade etti. Göçüklerin derinliği bilinmezken, muhtemel bir çökmeden birçok insan için hayati tehlike oluşturabileceği düşünülüyor.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.