Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 12°C
Az Bulutlu
Afyon
12°C
Az Bulutlu
Paz 17°C
Pts 20°C
Sal 22°C
Çar 21°C

Bozüyük’te yayalara uygulamalı eğitim ve bilgilendirme

Bozüyük’te yayalara uygulamalı eğitim ve bilgilendirme
2

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde Karayolları Trafik Haftası etkinlikleri çerçevesinde polis ve jandarma ekipleri tarafından sürücülere broşür dağıtılırken yayalara uygulamalı eğitim ve bilgilendirmede bulunuldu.

Kurumsal Web Tasarım

Bozüyük İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliği ile İlçe jandarma Komutanlığına bağlı trafik ekipleri tarafından ortaklaşa düzenlenen etkinlikte, araçlarda emniyet kemeri takılması, yaya geçiş yerlerinde uyulması gereken kurallar, yaşlılar ve engellilerin geçiş yerlerinden geçerken vatandaşlara duyarlı davranılması ve sürücülerin saygı göstermeleri istendi. Etkinlikler uygulamalı olarak gerçekleştirilirken sürücülere de broşür dağıtılarak emniyet kemerinin önemi ve uyulması gereken kurallar hakkında ekiplerce hatırlatmalarda bulunuldu.

Etkinliğe, Bozüyük Kaymakam vekili Ferhat Altay, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Serkan Aktay ve İlçe Emniyet Müdürü Orhan Bozdemir de katıldı. Kaymakam vekili Altay tarafından sürücüler bilgilendirilerek hayırlı yolculuklar dilendi. Uygulamada görev alan ekiplere de kolaylıklar dileyen Kaymakam Altay, çalışmalarında başarılar dileyerek uygulama noktasından ayrıldı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.