Dolar 32,6003
Euro 34,8766
Altın 2.495,92
BİST 9.599,50
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 12°C
Hafif Yağmurlu
Afyon
12°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 19°C
Pts 25°C
Sal 25°C

Kahramanmaraş’ta Gelecek Partililer iftarda buluştu

Kahramanmaraş’ta Gelecek Partililer iftarda buluştu
2

Gelecek Partisi Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Latif Öztürk partililer ile iftar yemeğinde biraraya geldi.

Kurumsal Web Tasarım

Tural Şahbazlı/ Kahramanmaraş İGFA- Birlik ve beraberlik mesajının verildiği iftar yemeğine Gelecek partililer ile yanı sıra, STK temsilcileri, muhtarlar, siyasi parti temsilcileri ve basın mensupları katıldı. Kuran-i Kerim tilavetinin ardından başlayan iftar yemeğine partililer yoğun ilgi gösterdi.

Programda konuşan Gelecek Partisi Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Latif Öztürk: “Bugün burada birlik ve beraberliğin olduğunu gözlemledim. Her kesimden insanlar burada. Herkesin gözleri kardeşlik duygusuyla parlıyor. İftar programımız olmasa da bu tarz programlarla bundan sonra sıklıkla bir araya gelmeyi planlıyoruz. ‘Gönül ne kahve ister ne kahvehane, gönül sohbet ister kahve bahane’ maksadımız iftarımızı birlikte yapalım, gönül birlikteliği ile sizlerle yan yana olalım. Bugün aynı sofrada birlikteyiz. Ramazanımız hayırlı olsun. Kadir Gecesi’ni ve Ramazan Bayramı’nı şimdiden tebrik ediyorum” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.