Dolar 32,5595
Euro 34,8913
Altın 2.434,23
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 27°C
Az Bulutlu
Afyon
27°C
Az Bulutlu
Çar 25°C
Per 21°C
Cum 24°C
Cts 24°C

Kahramanmaraş’ın gururu Kipaş Holding İpekyolu Kariyer Fuarı’nda

Kahramanmaraş’ın gururu Kipaş Holding İpekyolu Kariyer Fuarı’nda
2

Türkiye’nin sayılı holdinglerinden olan Kipaş Holding Gaziantep Üniversitesi İpekyolu Kariyer Fuarı’nda tanıtım standını açarak yerini aldı.

Kurumsal Web Tasarım

Tural Şahbazlı (Kahramanmaraş İGFA)- Kipaş Holding Gaziantep Üniversitesi Kariyer Planlama ve Girişimcilik Uygulama Merkezi (KAGİAM) tarafından organize edilen İpekyolu Kariyer Fuarında açtığı stantla yeni ekip arkadaşlarını aramakla kalmıyor, yeni mezun olan öğrencilerin sorularını da cevaplıyor.

Kipaş Holding’i temsilen İpekyolu Kariyer Fuarında stant açan Kipaş Holding İnsan Kaynakları Direktörlüğü Kurumsal İletişim Biriminden Funda Gül Yakar muhabirimize yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: “11-12 Mart Gaziantep Üniversitesi İpekyolu Kariyer Fuarı’nda Kipaş Holding olarak öğrenciler ve ziyaretçilerle bir araya geldik. Kurumumuzu, şirketlerimizi ve bünyemizde başlayacak olan K-Gen Kariyer Yolculuğu Programı’nı (ilgili bölümlerden mezun veya mezun olacak olan belirtilen niteliklere sahip kişilerin istihdam edileceği program) öğrencilere ve ziyaretçilere anlattığımız, standımıza ilginin yoğun olduğu bir gün geçiriyoruz. Yoğun ilgiden dolayı mutluyuz. Üniversite ziyaretlerimiz ve öğrencilerle buluşmalarımız devam edecektir. Bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip ederek güncel bilgilere öğrenciler ulaşabilir. Standımızı ziyaret ettiğiniz için ayrıca sizlere de teşekkür ederim.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.