Dolar 32,3989
Euro 34,7712
Altın 2.435,80
BİST 9.997,01
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 21°C
Az Bulutlu
Afyon
21°C
Az Bulutlu
Sal 20°C
Çar 20°C
Per 18°C
Cum 14°C

Kabotaj Bayramı Boğaz’da yelken şöleni ile kutlanıyor

Kabotaj Bayramı Boğaz’da yelken şöleni ile kutlanıyor
2

Milli birlik ve beraberliğimizin deniz üzerinde kapsamlı bir şekilde kutlanması amacı ile (TYF) Türkiye Yelken Federasyonu çatısı altında, Miles&Smiles sponsorluğu (MDK) Moda Deniz Kulübü ve (TAYK) Türkiye Açıkdeniz Yarış Kulübü iş birliğiyle bu yıl da İstanbul Boğazı’nda 25. kez düzenlenecek yat yarışları ile kutlanmaya hazırlanıyor.

Kurumsal Web Tasarım

İSTANBUL (İGFA) – Denizcilik ve Kabotaj Bayramı bir yelken şöleni ile boğazda kutlanacak ve “Miles&Smiles / Moda Deniz Kulübü Kabotaj Kupası Yat ve SportsBoat Yarışı” adıyla gerçekleşecek.

Yarış, IRC 0-1-2-3-4, Destek ve SportsBoat sınıflarına açık olacak ve yarışın startı 02 Temmuz Cumartesi günü 5 dk uyarısı ile saat 12:00’da Çırağan Sarayı önünden verilecek.

Yaklaşık 14 deniz mili mesafeli parkurda mücadele edecek IRC 0-1 ve 2’lerin ardından 12.05’te yaklaşık 7 deniz mili mesafeli rotada yarışacak IRC 3-4 ve Destek sınıflarının start düdüğü çalacak.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.