Dolar 32,5216
Euro 34,9599
Altın 2.438,77
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 22°C
Hafif Yağmurlu
Afyon
22°C
Hafif Yağmurlu
Sal 21°C
Çar 20°C
Per 17°C
Cum 15°C

Jandarmadan emniyet teşkilatına çiçekli jest

AFYONKARAHİSAR’IN BOLVADİN İLÇESİNDE HUZUR VE ASAYİŞİN SAĞLANMASI NOKTASINDA OMUZ OMUZA GÖREV YAPAN JANDARMA VE POLİS TEŞKİLATI ‘POLİS HAFTASI’ KUTLAMA ETKİNLİKLERİNDE BİR ARAYA GELDİ.

Jandarmadan emniyet teşkilatına çiçekli jest
2

Afyonkarahisar’ın Bolvadin ilçesinde huzur ve asayişin sağlanması noktasında omuz omuza görev yapan jandarma ve polis teşkilatı ‘Polis Haftası’ kutlama etkinliklerinde bir araya geldi.

Kurumsal Web Tasarım

Bolvadin İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Hasan Sökmen, Cezaevi Bölük komutanı Teğmen Celalettin Şahbaz Polis Haftası kutlamaları çerçevesinde Bolvadin İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Gürfidan’ı ziyaret ettiler. Çiçeklerle Polis Haftası’nı kutlayan jandarma komutanları, Gürfidan’a çalışmalarında başarılan diledi. Ziyarette konuşan Gürfidan, ilçenin huzur ve asayişinin sağlanması noktasında jandarma ile omuz omuza görev yaptıkları için gururlu bir o kadarda mutlu olduklarını ifade etti.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.