Dolar 32,5689
Euro 34,9306
Altın 2.426,05
BİST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 25°C
Az Bulutlu
Afyon
25°C
Az Bulutlu
Per 22°C
Cum 24°C
Cts 25°C
Paz 22°C

Jandarma personeline “Kişiler Arası İletişim ve Beden Dili” eğitimi

ESKİŞEHİR İL JANDARMA KOMUTANLIĞI EMRİNDE GÖREVLİ PERSONELE, ANADOLU ÜNİVERSİTESİ “KİŞİLER ARASI İLETİŞİM VE BEDEN DİLİ” KONUSUNDA EĞİTİM VERİLDİ.

Jandarma personeline “Kişiler Arası İletişim ve Beden Dili” eğitimi
2

Eskişehir İl Jandarma Komutanlığı emrinde görevli personele, Anadolu Üniversitesinde “Kişiler Arası İletişim ve Beden Dili” konusunda eğitim verildi.

Kurumsal Web Tasarım

Eskişehir İl Jandarma Komutanlığı’nın emrinde görevli 96 personele 14-24 Nisan tarihlerinde, Anadolu Üniversitesi İletişim Bilimleri Fakültesi Öğretim Görevlisi Doç. Dr. Sevil Bayçu “Kişiler Arası İletişim ve Beden Dili” konusunda eğitim verdi.

İlerleyen zamanlarda Eskişehir İl Jandarma Komutanlığınca icra edilen her türlü görev esnasında tüm personelin, kişiler arası iletişim ve beden dili konusunda daha bilinçli ve duyarlı olması ve mevzuatın kendisine tevdi ettiği her türlü görevi eksiksiz olarak yerine getirebilmesi maksadıyla ilgili kurum ve kuruluşlarla koordineli olarak eğitim faaliyetlerine devam edileceği açıklandı.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.