Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 21°C
Hafif Yağmurlu
Afyon
21°C
Hafif Yağmurlu
Paz 22°C
Pts 19°C
Sal 21°C
Çar 20°C

İzmir Psikolog Hizmeti

İzmir Psikolog Hizmeti
2

İzmir psikolog adına birçok merkezin bulunduğu bir şehirdir. Burada bulunan bir çok psikolog insanlara hizmet vermektedir. İzmir’de ülkemizde bulunan en büyük üçüncü şehirlerden biridir. Bundan dolayı oldukça yoğun bir nüfusa sahiptir. Yoğun nüfus eğitim sağlık alanında oldukça gelişmiş bir şehir olduğu için bir çok yerli yabancı turist buraya gelmektedir. Bu da  trafiği  yoğunlaştırmakta ve farklı maddi ve manevi sorunları da beraberinde getirmektedir. Bununla beraber insanlar burada psikolojik olarak kendilerini yorgun hissetmektedir.

Kurumsal Web Tasarım

Bundan dolayı bir çok kişi psikolojik desteğe ihtiyaç duymaktadır. Psikolojik destek almak isteyen danışmanlık almak isteyen insanlar kendi problemlemlerine  uygun eğitimler almış ve terapiler düzenleyen psikologlar ile görüşerek iyi bir danışmanlık alabilirler. Alanında uzman olan binlerce psikolog bulunmaktadır. Bu psikologlar ile istediğiniz her konu hakkında görüşme yapabilir ve bunun sonucunda kendinizi çok daha iyi hissedebilirsiniz. Bu psikologlar bir çok alanda eğitim almış terapi seansları düzenlemiş ve sizlere çok daha faydalı olmak için bir çok eğitime katılmışlardır. Bir çok alanda hizmet vermektelerdir.

Çocuk psikolog, evlilik ve çift terapisi, dikkat eksikliği ve hiperaktivite, öğrenme güçlüğü ve disleksi  bireysel danışmanlık, aile danışmanlığı, oyun terapisi, dil ve konuşma bozuklukları, online psikolog olarak sizlere yardımcı olmaktadırlar. Sizlerde bu hizmetlerden yararlanmak için Bilinç Danışmanlık sitesi üzerinden detaylı bir şekilde bilgi alabilirsiniz.

Kaliteli Hizmetleri İle Karşıyaka Psikolog

Karşıyaka psikolog hizmetleri ile en iyi desteği sunmak için birçok merkez bulunmaktadır. Bu merkezlerde insanlara yönelik bir çok eğitimler seanslar düzenlenmektedir. Psikolojik desteğe ihtiyacı olan her birey buralardan faydalanabilir. Çocuklar yetişkinler aileler çiftler herhangi bir sorun içerisinde kayboluyor ve sorununuzu çözmekte zorlanıyor iseniz bu psikolojik desteklere ihtiyaç duyuyor olabilirsiniz. Bir psikolog yardımı ile tüm sorularınıza çok daha çözüm odaklı bakabilir ve kendinize yeni bir bakış açısı kazanarak daha pozitif hissedebilirsiniz. Bunun için alanında uzman iyi eğitim almış bir psikolog ile iletişime geçebilirsiniz. Sizlere oldukça faydalı olacak bu görüşme seansları sizleri çok daha ileriye taşıyacak ve hayata karşı bakış açınız üzerinde olumlu etkilere sahip olacaktır.

İzmir Çocuk Psikolog Hizmetleri

İzmir çocuk psikolog küçük yaş gruplar ile ilgilenen psikologlardır. Özellikle okul çağındaki dönemler de ödev yapmakta zorlanan ve okula alışmak da problem yaşayan çocuklar için oldukça faydalı olan hizmetlerden biridir. Yine bunun yanı sıra ekran bağımlılığı olan çocuklar için bir çok siyasi düzenlenerek bu durumların önüne geçilmesi amaçlanmaktadır. Bunun yanı sıra konuşma bozuklukları diğer çocuklar İle iletişim kurma gibi durumlarda sıkıntı yaşayan tüm çocuklar için hizmet verilmektedir. Tüm bu alanlarda hizmet almak için Bilinç Danışmanlık sitesini ziyaret edebilirsiniz. Site üzerinden hem yetişkinler için hem de çocuklar için hizmet veren bir çok psikolog iletişim numarasına ulaşabilirsiniz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.