Dolar 32,2629
Euro 34,8145
Altın 2.426,22
BİST 10.103,06
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 18°C
Az Bulutlu
Afyon
18°C
Az Bulutlu
Çar 20°C
Per 24°C
Cum 24°C
Cts 24°C

İyilikte Yarışmak

Hayır işlerinde ve iyilikte yarışmak yüce dinimiz İslam’da emredilen bir davranıştır. İnsanların varlıkla ve yoklukla imtihan edileceği de önceden bizlere haber edilmiştir.

İyilikte Yarışmak
2

Hayır işlerinde ve iyilikte yarışmak yüce dinimiz İslam’da emredilen bir davranıştır. İnsanların varlıkla ve yoklukla imtihan edileceği de önceden bizlere haber edilmiştir. Varlıklı olan kişiler yoklukla mücadele eden insanlara yardım etmelidirler. Yüce dinimiz İslam bizlere bunu emretmektedir. Afrika başta olmak üzere dünyanın dört bir tarafında yardıma muhtaç milyonlarca insan bulunuyor. Bu insanlara yardım eli uzatmak ise yine biz insanların görevidir. Sizler de Afrika için harekete geçebilir, suyun az bulunduğu bölgelerde su kuyusu açtırabilirsiniz.

Kurumsal Web Tasarım

İyilikte ve hayırda yarışmak da yine Yüce dinimiz İslam’da bizlere emredilen bir davranıştır. İyilikte yarışarak cennete gitmenin kapısı aralanır.

Afrika’ya Yardım Elinizi Uzatın

Afrika başta olmak üzere birçok kıtada açlıkla mücadele eden insanlar bulunuyor. Afrika’nın bazı bölgelerinde insanlar açlıkla ve susuzlukla mücadele ediyorlar. Kardeşlik Vakfı web sitesine giderek kurban bağışı yapabilirsiniz. Böylelikle yüzlerde meydana gelen gülümsemelere ortak olabilir, iç huzuru yakalayabilirsiniz.

Afrika’da bulunan insanların büyük bir çoğunluğu bugün açlıkla mücadele ediyor. Kardeşlik Vakfı dil ve din ayrımı gözetmeksizin her insanın yardımına koşuyor.

Kurban Bağışı Yapmanın Önemi

Kutsal Kitabımız Kur’an da insanların varlıkla ve yoklukla imtihan edileceği yazıyor. Yoklukla imtihan oldukça zor bir imtihandır. Afrika’nın birçok kesimlerinde insanlar açlıkla ve susuzlukla mücadele ediyor. Yardım eli uzatmak ise varlıklı insanlara düşüyor.Yurtdışı kurban bağışı yaparak sizlerde yüzlerde meydana gelebilecek bir gülümsemeye vesile olabilirsiniz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.