Dolar 32,5419
Euro 34,8971
Altın 2.433,80
BİST 9.771,81
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 22°C
Açık
Afyon
22°C
Açık
Cum 25°C
Cts 25°C
Paz 23°C
Pts 22°C

İyilerin arasında ‘En iyi’ olarak kupayı Eskişehir’e getirdi

MİLLİ KİCKBOKS SPORCUSU DOĞAN KILIÇ, İZMİR’DE DÜZENLENEN 4’LÜ TURNUVADA RAKİPLERİNİ ELEYEREK KUPAYI ESKİŞEHİR’E GETİRDİ.

İyilerin arasında ‘En iyi’ olarak kupayı Eskişehir’e getirdi
2

Milli Kickboks Sporcusu Doğan Kılıç, İzmir’de düzenlenen 4’lü turnuvada rakiplerini eleyerek kupayı Eskişehir’e getirdi.

Kurumsal Web Tasarım

Avrupa ve Dünya çapında derece sahibi 4 kickboks sporcusunun ter döktüğü turnuva kıran kırana mücadelelere sahne oldu. İzmir’de düzenlenen 4’lü turnuvaya Türkiye’yi temsilen Doğan Kılıç ile Ahmet Ertekin, Tunus’u temsilen Houssem Eddıne, Azerbaycan’ı temsilen Tevfik İlyaslı katıldı. Daha önce de farklı müsabakalarda başarılarıyla Eskişehir’de parlayan Doğan Kılıç, ilk maçında Tunuslu rakibini nakavt etti. Son olarak Azeri sporcu ile mücadele Eden Kılıç, kıran kırana geçen 3 rauntluk maçı puan farkıyla kazandı.

“İyi olanın değil en iyi olanın kazandığı bir turnuvaydı”

Bir gecede yaptığı 2 maçın ardından şampiyonluk kupasını alan Doğan Kılıç, yaşadığı mutluluğu dile getirdi. Turnuvaya katılan tüm sporcuların daha önce farklı turnuvalarda derece elde ettiğini belirten Kılıç, şu ifadeleri kullandı:

“Düzenlenen 4’lü turnuvada ilk rakibim Tunus temsilcisiydi. İlk rauntta nakavt ettim. Ardından ikinci maçımda Azeri sporcuyla mücadele verdik. 3 raunt dövüştükten sonra puanla kazandım. Kupanın sahibi oldum. Mutluyum ve gururluyum. Hepsi nefes kesen maçlardı. Kendime inandım ve başardım. İyi olanın değil en iyi olanın kazandığı bir turnuvaydı. Çünkü burada herkes iyiydi. Daha iyi arenalarda ülkemi ve şehrimi temsil edeceğim. Kupayla birlikte Eskişehir’e döndüğüm için çok mutluyum”

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.