Dolar 32,3766
Euro 35,0173
Altın 2.325,42
BİST 9.092,01
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 23°C
Açık
Afyon
23°C
Açık
Cts 24°C
Paz 24°C
Pts 25°C
Sal 22°C

Iva Natura Kısa Film Yarışması’nın kazananları belli oldu

Iva Natura Kısa Film Yarışması’nın kazananları belli oldu
2

Türkiye’de bir ilk olan 3. Iva Natura Kısa Film Yarışması Galası, İstanbul Akatlar Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Kurumsal Web Tasarım

İSTANBUL (İGFA) – Binlerce yıldır birçok uygarlığa ev sahipliği yapmış olan Anadolu topraklarının zengin bitki örtüsünün kozmetik sektörüne olan katkısı beyaz perdede yeşerdi. 

Anadolu bitkilerinin güzellik ve sağlığa katkılarının konu edildiği, 3. Iva Natura Kısa Film Yarışması’nda birincilik ödülünü Hevsel filmi ile Gül Merve Akıncı, ikincilik ödülünü Karakılçık filmi ile Derya Manaz ve üçüncülük ödülünü de Can Nene filmi ile Gökmen Küçüktaşdemir kazandı.

Sürdürülebilirlik, ekolojik yaşama desteklerinden ve çevre konusundaki hassasiyetlerinden dolayı ödül alanlar; EGET Vakfı adına Mütevelli Heyeti Üyesi Sn. N. Mert Ertüre, Mersin Üniversitesi adına Rektör Prof. Dr. Ahmet Çamsarı, Aromaterapimarket adına da Yasemin Durmaz oldu.  

Iva Natura & Laber Kimya Genel Müdürü Levent Kahrıman, fikirlerin izleyicilere etkili ve net şekilde aktarılmasında önemli rolü olan kısa filmlerin bitkilerin hikayelerini anlatmaktaki en iyi yol göstericilerden biri olduğunu söyledi. Bu anlamda, gerçekleştirilen yarışma kapsamında çekilen filmlerin Anadolu topraklarındaki bitkilerin çeşitliliğini, doğanın bize vermiş olduğu güzelliği en doğru şekilde kullanma imkanı sunduğunu kaydeden Kahrıman, yarışmaya katkıda bulunan herkese teşekkür etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.