Dolar 32,5005
Euro 34,9292
Altın 2.432,98
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 22°C
Açık
Afyon
22°C
Açık
Cum 25°C
Cts 25°C
Paz 23°C
Pts 22°C

İnönü Savaşlarında kullanılan silahların bakımları yapıldı

1. DÜNYA SAVAŞI’NDA KULLANILAN VE MÜZEDE SERGİLENEN SİLAHLAR, BAKIM ONARIM KOMUTANLIĞI’NA BAĞLI JANDARMA EKİPLERİNCE TEMİZLENDİ.

İnönü Savaşlarında kullanılan silahların bakımları yapıldı
2

1. Dünya Savaşı’nda kullanılan ve müzede sergilenen silahlar, ’Bakım Onarım Komutanlığı’na bağlı jandarma ekiplerince temizlendi.

Kurumsal Web Tasarım

1. Dünya Savaşı’nın sonunda yaşanan Anadolu’nun işgali sırasında, Batı Cephesi Komutanı İsmet İnönü tarafından karargah olarak kullanılan ve 1 Nisan 2001’de İnönü Savaşları Karargâh Müzesi olarak ziyarete açılan müzede 1’inci ve 2’nci İnönü savaşlarında kullanılmış çeşitli silahlar sergileniyor. Bu silahların İnönü Belediye Başkanlığının talebi ile Eskişehir İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı Bakım Onarım Komutanlığı’nda görevli uzman silah teknisyenlerince bakım ve onarımları yapıldı.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.