Dolar 32,5646
Euro 34,8782
Altın 2.431,80
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 27°C
Az Bulutlu
Afyon
27°C
Az Bulutlu
Çar 26°C
Per 21°C
Cum 24°C
Cts 24°C

İmplant Tedavisinin Önemi

<strong>İmplant Tedavisinin Önemi</strong>
2

Konya implant tedavisi günümüzde pek çok kişinin tercihi olan bir diş tedavisi yöntemidir. İmplant, çene kemiğine açılan oyukların içerisine yerleştirilen yapay diş köküdür. Bu tedavi yöntemi diş eksikliği yaşan kişilere uygulanır. Ağız içerisinde bir ya da birden fazla diş eksikliği olması oldukça can sıkıcıdır. Bu durum insanların yaşam kalitesini olumsuz yönde etkiler. Bununla birlikte ağız yaraları ve sindirim sistemi rahatsızlıkları görülür. Bu nedenle eksik olan dişlerin yerine yapay dişlerin yapılarak estetik görünüm ve çiğneme fonksiyonunun geri kazanılması büyük önem arz eder. 

Kurumsal Web Tasarım

Eksik Diş Tedavisi 

Konya implant tedavisi eksik dişlerin yerine uygulanan bir tedavi yöntemidir. Dental implantlar eksik diş tedavisinde en etkili yöntemdir. Dental implant tedavisi hem görünüm olarak hem de işlev olarak doğal dişlere en yakın olan yapay dişlerdir. Bu nedenle dental implant diş hekimlerinin en çok tavsiye etmiş olduğu eksik diş tedavisi yöntemidir. Eksik dişlerin yerine uygulanan farklı diş tedavi yöntemleri de vardır. İmplant tedavisi ise en kullanışlı ve uzun ömürlü diş tedavi yöntemidir. Ali Ayrancı sitesinden bilgi alabilrsiniz.

İmplant Diş Tedavisi Nasıl Uygulanır? 

İmplant tedavisi diş eksikliği durumunda yapılan bir cerrahi işlemdir. Bu tedavi yöntemi uzman bir diş hekimi tarafından genel ya da lokal anestezi altında uygulanır. Hastaların en çok merak ettikleri konulardan biri de implant tedavisinin ağrılı olup olmadığıdır. Dental implant yapım aşamasında anestezi uygulanacağı için hastalar herhangi bir ağrı ya da acı hissetmez. Tedavi sonrasında hekimin reçete edeceği ağrı kesici ilaçlar kullanıldığı takdirde ağrı hissinin önüne geçilir. 

İmplant Tedavisi Öncesi Ve Sonrası

İmplant tedavisi öncesinde sigara kullanımı azaltılmalı ya da bırakılmalıdır. Bununla birlikte tedavi sonrasında da sigaradan uzak durmak gereklidir. Sigara kullanımı ağız içerisindeki yaraların iyileşmesini olumsuz yönde etkileyeceği için implant sonrası iyileşme sürecinde sorun yaşanır. Dental implant tedavisi yaptırmak isteyen ve kalp rahatsızlığı olan kişiler öncelikle kardiyoloji uzmanı ile görüşmeli ve onay verilmesi halinde diş hekimin de onayı ile implant tedavisine başlanır. 

İmplant Tedavisi Ücretleri Nedir? 

Konya implant fiyatları dental implant tedavisi yaptırmak isteyen hastaların en çok araştırmış oldukları konulardan biri. Hastalar doğal olarak bu tedavi öncesinde fiyatları merak ediyor. Dental implant tedavisi fiyatları uygulanacak olan tedavinin çeşidine göre değişkenlik gösterir. Bununla birlikte işlemin yapılacağı hastanenin ya da diş kliniğinin fiyat prosedürüne göre de fiyatlarda farklılık görülür. Bu nedenle dental implant fiyatları hakkında net bir bilgi verebilmek mümkün değildir. Ancak dental implantlar diğer diş tedavi yöntemlerine kıyasla biraz daha yüksek fiyatlıdır. Fakat uzun yıllar boyunca kullanım imkânı sunduğu için oldukça avantajlıdır. Dental implant fiyatları ile ilgili detaylı bilgi için Ali Ayrancı sitesini ziyaret edebilirsiniz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.