Dolar 32,3282
Euro 35,0649
Altın 2.282,13
BİST 8.998,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 20°C
Az Bulutlu
Afyon
20°C
Az Bulutlu
Cum 22°C
Cts 23°C
Paz 23°C
Pts 24°C

İlhan Palut: “Daha Çok Atak Gi̇ri̇şi̇mi̇ Yapan Ve Topa Sahi̇p Olan Takım Konyaspordu”

KONYASPOR TEKNİK DİREKTÖRÜ İLHAN PALUT, FENERBAHÇE MAÇININ ARDINDAN YAPTIĞI AÇIKLAMADA, “OYUN HAKİMİYETİ BİZDEYDİ, DAHA ÇOK ATAK GİRİŞİMİ YAPAN VE TOPA SAHİP OLAN TAKIM KONYASPOR’DU. ENTERESANDIR, RAKİBİMİZ ON KİŞİ KALIP SİSTEMİNİ DEĞİŞTİRDİĞİ ZAMAN. BİZ BİR BOCALAMA DÖNEMİNE GİRDİK. BUNA HEMEN ADAPTE OLAMADIK” DEDİ.

İlhan Palut: “Daha Çok Atak Gi̇ri̇şi̇mi̇ Yapan Ve Topa Sahi̇p Olan Takım Konyaspordu”
2

Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut, Fenerbahçe maçının ardından yaptığı açıklamada, “Oyun hakimiyeti bizdeydi, daha çok atak girişimi yapan ve topa sahip olan takım Konyaspor’du. Enteresandır, rakibimiz on kişi kalıp sistemini değiştirdiği zaman, biz bir bocalama dönemine girdik. Buna hemen adapte olamadık” dedi.

Kurumsal Web Tasarım

Spor Toto Süper Lig’in 4. haftasında Konyaspor, Fenerbahçe ile karşı karşıya geldiği mücadeleden 1-0’lık skorla galip ayrıldı. Karşılaşmanın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut, “İki tane namağlup takımın mücadelesi vardı sahada. Biz yine sonuç olarak her ne kadar Eskişehir’de de oynasak, kendi sahamızdaki bir maçtı. Tüm planlarımızı kazanma üzerine kurmuştuk. Tüm hazırlığımızı da Fenerbahçe’nin son üç maçta uyguladığı, 3-4-3 sistemine göre yapmıştık. Bu noktada maça son derece etkili başladık. Oyun hakimiyeti bizdeydi, daha çok atak girişimi yapan ve topa sahip olan takım Konyaspor’du. Enteresandır, rakibimiz on kişi kalıp sistemini değiştirdiği zaman, biz bir bocalama dönemine girdik. Buna hemen adapte olamadık. Sabırla yavaş oynamayı birbirine karıştırdık ve artı bir kişi oynadığımız yarım saatlik süreyi yeteri kadar efektif kullanamadık. Daha sonra zaten gördünüz on kişi biz de on kişi kaldık. Takımın tekrar oyuna karakter koydu mücadelesini sürdürdü ve çokça uyguladığımız bir Pozisyonda galibiyet golünü bulduk. Doksan dakika çok çok iyi mücadele eden bir Konyaspor takımı vardı. Bunun yanında dönem dönem pozitif futboldan, hücum futbolundan da çok değerli enstantaneler ortaya koyan bir Konyaspor takımı vardı sahada. Bizim için değerli bir galibiyet aldık. Bu arada Fenerbahçe’yi de Avrupa macerasından dolayı kutluyor ve başarılar diliyorum. Maalesef biz devam edemedik. Ama bir şekilde hayat devam ediyor. Kendi oyuncularımı kutluyorum. Yarın itibarıyla da Giresunspor maçının hazırlıklarına başlayacağız” şeklinde konuştu.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.