Dolar 32,5073
Euro 34,8805
Altın 2.431,79
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 22°C
Hafif Yağmurlu
Afyon
22°C
Hafif Yağmurlu
Sal 21°C
Çar 20°C
Per 17°C
Cum 15°C

İl Özel İdaresi̇ni̇n 2023 Yılı Bütçesi̇ 143 Mi̇lyon Tl Olarak Onaylandı

VALİ KIZILKAYA, İL GENEL MECLİS ÜYELERİYLE BİR ARAYA GELDİ

İl Özel İdaresi̇ni̇n 2023 Yılı Bütçesi̇ 143 Mi̇lyon Tl Olarak Onaylandı
2

Bilecik İl Özel İdaresinin 2022 bütçe ve yatırım çalışmalarını tamamladı, 2023 yılı bütçesi 143 milyon TL olarak onaylandı.

Kurumsal Web Tasarım

Bütçe görüşmelerinin son günü Vali Kızılkaya, Meclis üyeleriyle buluştu. Buluşmaya, İl Genel Meclis Başkanı Osman Yılmaz, İl Özel İdare Genel Sekreteri Seda Bayrakçı, Meclis üyeleri ve Özel İdare şube müdürleri katıldı. İşbirliğiyle 2022 yılı boyunca verimli işler yaptıklarını belirten Vali Kızılkaya, “İl Genel Meclis üyelerimiz 2023 yılı bütçesini onaylama süreci içerisinde yoğun bir program gerçekleştirdiler. Tüm meclis üyelerimize çok teşekkür ediyorum. İl Özel İdaremiz 2022 yılında kırsal kesimde yaşayan halkımızın yaşam ve refah düzeyini artırmak için elindeki imkânların fazlasını yaratarak önemli hizmetler hayata geçirmek için yoğun gayret sarf etti. İl Genel Meclis üyeleri olarak köylerimizi ziyaret ettiğinizde o yapılan işleri bizzat takip ettiniz. İnşallah 2023 yılı itibariyle hem onayladığımız yatırım programının, hem de sağlayacağımız dış desteklerle verimli bir yıl geçiririz. İl Özel İdaresinin 2023 yılı bütçesi ile yatırım programının ülkemiz başta olmak üzere ilimize ve tüm vatandaşlarımıza hayırlı ve uğurlu olmasını diliyor, yoğun bir çalışma sonrası bütçeyi yapan il genel meclis başkanımıza, il genel meclis üyelerine, il özel idare genel sekreteri ve çalışanlarına çok teşekkür ediyorum” dedi.

Konuşmaların ardından kırsal kesime yönelik yapılacak yatırım ve çalışmalar konusunda karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.