Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 21°C
Hafif Yağmurlu
Afyon
21°C
Hafif Yağmurlu
Pts 20°C
Sal 21°C
Çar 20°C
Per 20°C

Erdoğan’dan müjde; Afyonkarahisar’a özel bütçe verecek

Erdoğan’dan müjde; Afyonkarahisar’a özel bütçe verecek
2

AK Parti Afyonkarahisar belediye başkan adayı Hüseyin Ceylan Uluçay Kanlıca mahallesinde kahvehane ziyareti gerçekleştirdi. Uluçay burada yaptığı konuşmada Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Afyonkarahisar için vereceği desteği duyurdu. Uluçay “Cumhurbaşkanımız Afyonkarahisar için özel bütçe verecek” dedi.

Kurumsal Web Tasarım

AK Parti Afyonkarahisar belediye başkan adayı Hüseyin Ceylan Uluçay Kanlıca mahallesinde kahvehane ziyareti gerçekleştirdi. Ziyarette Uluçay’a 24. ve 25. dönem AK Parti Milletvekili Halil Ürün, Merkez İlçe Başkanı Serkan Mumyakmaz, Gençlik Kolları Başkanı Ethem Karahan ve il yönetim kurulu üyeleri eşlik ettiler.

“Sizlerin fikrini almadan karar vermemiz mümkün değil”

Mahalle sakinlerinin talep ve önerilerini dinleyen Uluçay projelerini anlattı. Uluçay, şöyle konuştu “kıymetli hemşehrilerim 31 Mart yerel seçimleri için gerçekleştirdiğimiz ilk mahalle toplantımıza Kanlıca mahallemizden başladık. Öncelikler belirtmek isterim ki sizlerin yoğun katılımı ilgisi, samimiyeti bizleri mutlu ediyor. Katılımız için hepinize teşekkür ediyorum. İnşallah önümüzdeki beş yılı en iyi şekilde değerlendirerek beş yıl sonrasında da sizlerle aynı muhabbet ve sevgi ile tekrardan bir araya gelebilmek en büyük gayemiz. Çünkü makamlar gelip geçicidir. Önemli olan sizlerin kalbinde hoş bir seda bırakabilmek. Biz bunun bilincindeyiz elhamdülillah” dedi.

Sözlerine projelerinden bahsederek devam eden Uluçay şöyle konuştu; yaşlılarımız, gençlerimiz, öğrencilerimiz ailelerimiz için semtimize uygun çok güzel projelerimiz var. Sizlerden gelen talepler üzerine geliştirdiğimiz projelerimizde en temel amacımız vatandaşlarımızın ceplerine dokunmadan gönül rahatlığıyla vakit geçirebilecekleri sosyal alanlar inşaa etmek olacak. Eğitim, spor, teknoloji ve sosyal donatı alanları başta olmak üzere yapmayı planladığımız projelerimizi yakın bir tarihte proje tanıtım toplantısı yaparak sizlere de aktaracağız. Ben iletişime açık esnaf bir kardeşinizim. Biz bu projeleri gerçekleştirirken sizlerin fikri olmadan istişare etmeden karar vermemiz mümkün değil. Sizlerin bu mahallenin fertleri olarak, kendi yaşadığınız yer için en doğru kararı vereceğiniz kanısındayım. Amacımız bizden sonraki nesillere sizlerle birlikte mutlu bir şehir bırakmak dedi.

Cumhurbaşkanı’ndan Afyonkarahisar’a müjde

Afyonkarahisar ile ilgili olarak Cumhurbaşkanımızdan bizzat ricada bulunduğu vurgusunda bulunan Uluçay sözlerine şöyle devam etti; “Seçim beyannamesi tanıtım toplantımızda Sayın Cumhurbaşkanımızla bir araya gelerek Afyonkarahisar için özel bir destek beklediğimi söyledim. Kendisi de AK Parti’mizin kurulduğu Afyonkarahisar’ımız için özel bütçe vereceklerini ve özel yatırımlar için destek vereceklerini belirttiler. Bunu özellikle belirtiyorum çünkü bazı adaylar vaat veriyorlar. Vaat vermek siyasetin doğasıdır. Ancak şehrimizin bahsettiğimiz projeler çok ciddi yatırım gerektiriyor. Bu noktada belirtmem gerekiyor ki sadece belediyenin öz kaynakları ve kendi bütçesi ile bu projelerin gerçekleşmesi mümkün değil. Ben sizlerin her zaman olduğu gibi şimdide en doğru kararı vereceğinize eminim. Mutlu şehrimizi birlikte inşaa etmek için bu yolu birlikte yürüyeceğimize eminim. Sizlerle istişare etmek benim en hassas noktam. Benim için bu şehrin her bir ferdinin görüşü, düşüncesi başımın üstünde olacak. Sizlere de katılımlarınız ve samimiyetiniz için çok teşekkür ederim” diyerek sözlerini sonlandırdı.

Hüseyin Ceylan Uluçay Kanlıca mahallesinde gerçekleştirdiği kahvehane ziyaretini vatandaşların talebi üzerine çektirdiği hatıra fotoğrafları ile sonlandırdı.

ETİKETLER: , , ,