Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 21°C
Hafif Yağmurlu
Afyon
21°C
Hafif Yağmurlu
Pts 22°C
Sal 21°C
Çar 20°C
Per 17°C

Hem Sıcacık Hem de Şık Kış Sezonu Parçaları

Hem Sıcacık Hem de Şık Kış Sezonu Parçaları
2

Kış mevsimi tesettür giyim ürünleri, doğanın içinden fırlayan sıcacık toprak renklerinden pastel renklere kadar pek çok parça ile dikkat çekiyor. Çok sıcak, ışıltılı ve şık hissettiren ürünler kışın romantizmini kombinler ile yansıtmaya olanak tanıyor. Kış mevsiminin hem soğuğundan muhafaza edecek hem de tarza tarz katacak kıyafet modelleri, her tarza hitap edecek çeşitlilikte Moda Ala’da bulunuyor.

Kurumsal Web Tasarım

Kış Sezonunun Vazgeçilmez Parçaları ile Tarz Olun

Kış mevsiminde en fazla rağbet gören ürünler arasında renkli kaban, triko kazak ve elbiseler, kendinden desenli şallar, hırkalar ve bol pantolonlar yer alıyor. Kışa damgasını vuran bu ürünler incelikli tasarım, özgün renk ve minimal detaylarla elde edilmiş olup, kombinleri süsleme konusunda bir hayli iddialı görünüyor.

Kadınların tıpkı yaz ve bahar aylarında olduğu gibi kış aylarında da tesettür elbise giyebilmelerine olanak tanıyan zengin çeşitlilikte model bulunuyor. Triko elbise, üç iplik şardonlu elbise gibi sezona uygun daha pek çok tasarım yer alıyor. Aynı şekilde triko tunik ve kazak modelleri kışı sıcacık geçirmeye olanak tanımanın yanı sıra, kombinlere şık dokunuş yapmayı da başaracak cinste. Renkli, desenli, fermuarlı ve örgü detaylı olan bu ürünler her kadının tarzını tamamlamayı başarıyor.

Şık Kombinler Yapmayı Mümkün Kılan Ürünler

www.modaala.com Hem soğuktan koruyan hem de iddialı bir tarz sunan deri parçalar, bu kış sezonunda da bizimle! Yalnızca deri pantolon modelleriyle değil, deri etek ve deri ceket olarak da kombinleri süsleme konusunda büyük bir rol üstleniyor. Kahverengi, bej, siyah başta olmak üzere pek çok renk kış sezonu kombinlerini zenginleştirme konusunda büyük bir rol üstleniyor. Zamansız parçalardan olan hırkalar kalın örgü, minimal örgü ve desenli örgü gibi çeşitli tasarımlarıyla sunuluyor. Hem sıcacık tutacak hem de kombinleri süsleyecek bu parçanın her dolapta en az bir tane bulunması şart koşuluyor!

“Kış mevsimi kombinleri, özgün tasarıma sahip olan şal ve eşarplar olmadan düşünülemez” Sıcacık, konforlu ve tarz… üçlüsünden elde edilerek tasarlanan şal ve eşarpların her kombinlere seviye atlatacağı kesin görünüyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.