Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 22°C
Hafif Yağmurlu
Afyon
22°C
Hafif Yağmurlu
Pts 22°C
Sal 21°C
Çar 21°C
Per 18°C

“Hayallerinizi www.projemafyon.com ‘a yazın birlikte gerçekleştirelim”

“Hayallerinizi www.projemafyon.com ‘a yazın birlikte gerçekleştirelim”
2

AK Parti Afyonkarahisar belediye başkan adayı Hüseyin Ceylan Uluçay Afyonkarahisar’ı ortak bir akıl ve istişare ile yöneteceklerini vaat etti. Uluçay bunu da www.projemafyon.com adresi üzerinden yapacaklarını duyurdu. Uluçay Afyonkarahisar halkına seslenerek “Aklınızda olan bütün projeleri bu siteye yazarak bizlere iletebilirsiniz. Birlikte gerçekleştirelim” dedi.

Kurumsal Web Tasarım

Belediye başkanı olması ile birlikte belediyeyi Afyonkarahisar halkıyla birlikte yöneteceğini vadeden AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay, hazırladığı bir internet sitesi ile vatandaşların kamu yararına olan beklentilerini proje tekliflerini masaya yatırıyor.

“Aklınızda ne varsa yazabilirsiniz”

Çok sayıda proje hazırlayan Uluçay, vatandaşların istediği projeleri de www.projemafyon.com adresine yazarak kendilerine ilettiğini duyurdu. Uluçay vatandaşlarımızdan çok önemli ve güzel proje teklifleri aldıklarını kaydederek şöyle konuştu; Aklınızda olan bütün projeleri bu siteye yazarak bizlere iletebilirsiniz. Şehrimizin kalkındırmayı, güzelleştirmeyi, sosyal donatıları ve alt yapıyı geliştirmek için aziz hemşehrilerimizin de teklif ve katkılarını bekliyoruz. Bu site; şehrimiz için hayallerimizi kurup projelerimizi hazırlarken vatandaşlarımız ile aramıza bir proje bağı oluşturarak ortak bir çalışmayı yapacağımız zemini oluşturacak. İnşallah şehrimizde bütün vatandaşlarımız ile istişare ederek, sen – ben ayrımı yapmadan samimi bir şekilde aynı masada oturarak tartışabileceğimiz bir ortak noktamız olacak. Vatandaşımız kamu yararına olan projesini buraya yazdığında kendisini belediyeye davet edip birlikte o proje üzerinde tartışarak makul bir noktada buluşup projeyi hayata geçirmeyi hedefliyoruz. Ortak akıl derken hedef ve hayallerimizi de ortak bir noktada buluşturmayı planlıyoruz. İnşallah bütün vatandaşlarımızı bu siteye girerek hayal ve hedeflerini yazmalarını bekliyoruz. Ben şimdiden her bir hemşehrimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.