Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 25°C
Az Bulutlu
Afyon
25°C
Az Bulutlu
Cts 22°C
Paz 21°C
Pts 19°C
Sal 21°C

Havalar Soğudu Salep Satışı Arttı

ESKİŞEHİR’DE SOĞUYAN HAVAYLA BİRLİKTE, İÇLERİNİ ISITMAK İSTEYEN VATANDAŞLARIN TERCİH ETTİĞİ SALEBİN SATIŞLARI 20 KAT ARTTI.

Eskişehir’de soğuyan havayla birlikte içlerini ısıtmak isteyen vatandaşların tercih ettiği salebin satışları arttı

Kurumsal Web Tasarım

Eskişehir’de dondurucu soğuklar iyiden iyiye kendini hissettirmeye başladı. Özellikle gece ve sabah saatlerinde etkili olan soğuklardan dolayı vatandaşlar içlerini ıstan sıcak içeceklere yöneliyor. O içeceklerden biri de yoğun kıvamı ve aromasıyla salep. Satışı sonbahar aylarında neredeyse 20 kat arttığı belirtilen içeceği, vatandaşlar sıkça tercih ediyor. Süt ile kaynatılan salebin aroması insanların damaklarında unutulmaz bir tat bırakıyor.

“Salep satışlarımız 20 kat arttı diyebilirim”

Genelde tarçınla tüketilen salebin, sütle yapılıp satıldığı kafede çalışan Melih Aydın, “Soğuk havaların etkili olduğu iki haftadır, salep satışlarımız 20 kat arttı diyebilirim. İnsanların içlerini ısıtmak için bu içeceğimizi tercih ediyor. Tabi bu satışın artmasına salebimizi sıcak su ile değil de sütle pişirmemiz etken. Soğuk günlerde tercih edilebilecek en iyi içeceklerin başında yer alıyor bence. Fincanını 23 liradan satıyoruz” diye konuştu.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.