Dolar 32,3326
Euro 35,1252
Altın 2.303,54
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 20°C
Az Bulutlu
Afyon
20°C
Az Bulutlu
Cum 23°C
Cts 24°C
Paz 24°C
Pts 24°C

Karpuz ve hububat üretimiyle geçimini sağlayan köylülerden bilgi aldı

KARPUZ VE HUBUBAT ÜRETİMİYLE GEÇİMİNİ SAĞLAYAN KÖYLÜLERDEN BİLGİ ALDI

Karpuz ve hububat üretimiyle geçimini sağlayan köylülerden bilgi aldı
2

Bilecik Valisi Dr. Kemal Kızılkaya, Osmaneli’nin Medetli köyünde vatandaşlarla bir araya gelerek, karpuz ve hububat üretimiyle geçimini sağlayan köylülerden bilgi aldı.

Kurumsal Web Tasarım

Her bulduğu fırsatta soluğu vatandaşın aynında alan Bilecik Valisi Dr. Kemal Kızılkaya, bu defa Osmaneli’nin Medetli köyünde vatandaşlarla bir araya geldi. Osmaneli Kaymakamı Yüksel Ünal, Bilecik İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Seda Bayrakçı ile Tarım ve Orman İl Müdürü Necmettin Yoldaş da Vali Kızılkaya’ya eşlik etti.

Vatandaşların istek ve taleplerini dinleyen Vali Kızılkaya, karpuz ve hububat üretimiyle geçimini sağlayan köylülerimizden bilgi alarak bereketli hasatlar diledi.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.