Dolar 32,5668
Euro 34,9970
Altın 2.425,42
BİST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 22°C
Açık
Afyon
22°C
Açık
Cum 25°C
Cts 25°C
Paz 22°C
Pts 22°C

Havalar ısınınca vatandaş kendini parklara attı

AFYONKARAHİSAR’DA HAVA SICAKLIKLARININ ARTMASIYLA BİRLİKTE VATANDAŞLAR PARKLARDAKİ BANKLARDA YERİNİ ALDI. GÜNEŞLİ HAVANIN TADINI ÇIKARTAN VATANDAŞLAR, ÇETİN GEÇEN BİR KIŞIN ARDINDAN İLKBAHARLA BİRLİKTE GÜZEL CIVIL CIVIL BİR GÜN YAŞADIKLARI BELİRTTİLER.

Havalar ısınınca vatandaş kendini parklara attı
2

Afyonkarahisar’da hava sıcaklıklarının artmasıyla birlikte vatandaşlar parklardaki banklarda yerini aldı.

Kurumsal Web Tasarım

Afyonkarahisar’da son 20 yılın en soğuk ve en karlı kışlarından biri geride kalırken, hava sıcaklıkları mevsim normalleri seviyesine ulaştı. Güneşle birlikte kendini sokağa atan vatandaşlar kent merkezindeki Anıtpark’ta güneşli havanın tadını çıkardı, Ramazan ayı olması nedeniyle iftara kadar parklarda oturan bazı vatandaşların ağaçların altına yatarak öğle uykusuna daldıkları da görüldü.

Temiz ve güneşli havanın tadını çıkardıklarını belirten vatandaşlar, “Afyon’da kış uzun oluyor. Ama bu yıl baya bir çetin geçti kış. Kar yağmur çok olursa bolluk bereket olur. Dışarı çıkamıyorduk. Karda kışta. Şimdi ne güzel bir hava var. Kendimizi parklara attık. Şimdi bir yandan da orucuz. Böyle güzel havayı bulunca değerlendirelim istedik” diye konuştu.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.