Dolar 32,5442
Euro 35,0007
Altın 2.435,18
BİST 9.766,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 22°C
Açık
Afyon
22°C
Açık
Cum 25°C
Cts 25°C
Paz 23°C
Pts 22°C

Güney seçim sonuçları! Güney Beldesinde kazanan belli oldu!

Güney seçim sonuçları! Güney Beldesinde kazanan belli oldu!
2

Güney seçim sonuçları! Güney Beldesinde kazanan belli oldu! Afyonkarahisar’ın Sinanpaşa ilçesine bağlı Güney beldesinde 7 yıl aradan sonra yapılan belediye başkanlığı ve muhtarlık seçimleri oy kullanımı saat 17.00 itibari ile sona erdi.

Kurumsal Web Tasarım

1830 seçmenin bulunduğu Güney beldesinde oy kullanma işlemi bitti. 7 yıl aradan sonra Danıştay kararı belde statüsüne getirilen Güney beldesinde ilk seçim yapıldı. Seçmenler kendileri için kurulan 8 sandıkta belediye başkanı, belediye meclis üyesi ve muhtarlarını oy kullanarak seçti. Seçimde 8 partinin adayı yarıştı. 4 mahalle için de muhtar adayları yarıştı. Beldede saatlerin 17.00’ı göstermesi ile birlikte çok sayıda sandık görevlisi ile parti gözlemcisi eşliğinde açılan sandıklarda oylar sayıldı.

Kazanan Erol Karabacak

Güney Kasabası belediye seçimlerini kesin olmayan sonuçlara göre, AK Parti’nin adayı Erol Karabacak kazandı. Büyük Birlik Partisi’nin adayı Süleyman Çağlar ise seçim yarışını ikinci olarak tamamladı.

Oy sayımının sona ermesiyle birlikte resmi olmayan kesin seçim sonuçlarına göre, AK Parti’nin adayı Erol Karabacak bin 21 oy aldı. Oylamada 504 oy alan BBP’nin adayı Süleyman Çağlar ise seçimi ikinci sırada tamamladı. TKP’nin adayı ise sadece 1 oy aldı.

Detaylar geliyor…

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.