Dolar 32,4962
Euro 34,6396
Altın 2.478,94
BİST 9.628,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 22°C
Az Bulutlu
Afyon
22°C
Az Bulutlu
Çar 22°C
Per 20°C
Cum 13°C
Cts 17°C

Gülle atmada Türkiye rekoru geldi

ALPEREN KARAHAN

Gülle atmada Türkiye rekoru geldi
2

Eskişehirli milli sporcu Alperen Karahan, Salon Atletizm Türkiye Şampiyonası’nda 19,85 metre gülle atarak Türkiye rekoru kırdı.

Kurumsal Web Tasarım

Karahan, Bursa’da yapılan üniversiteler arası Salon Atletizm Şampiyonası’nda 19,85 metreyle U23 kategorisi ve büyükler olmak üzere Türkiye rekoru kırdı. Daha önce 19,59 metre ile Hüseyin Atıcı’ya ait kırılan rekoru egale etmenin heyecanını yaşayan Alperen Karahan, “Bu rekoru ülkeme adıyorum” dedi.

Yıllardır Eskişehir’de atletizme birçok sporcu kazandıran Ufuk Ustuna, Alperen Karahan’ın başarısından sonra duygularını şu şekilde tarif etti:

“Alperen’in rekoru hepimizi heyecanlandırdı ve ekibimize de moral kattı açıkçası. Bu rekorun, onun ellerinden çıkacağına inanıyordum. Sıradaki hedefimiz, ayın 12’sinde Portekiz’in Leiria Bölgesi’nde düzenlenecek olan Avrupa Şampiyonası’ndan madalya ile dönerek Türk sporuna bir başarı daha kazandırmaktır.”

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.