Dolar 32,5589
Euro 34,6816
Altın 2.415,72
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 28°C
Az Bulutlu
Afyon
28°C
Az Bulutlu
Çar 25°C
Per 21°C
Cum 25°C
Cts 26°C

Gül Gökçe Korkmaz ‘Cover Kraliçesi’ olmak istiyor

Gül Gökçe Korkmaz ‘Cover Kraliçesi’ olmak istiyor
2

Pop ve arabesk eserleri cover yapan Gül Gökçe Korkmaz “Pop-Besk” adlı yeni konseptini yakında kendi sosyal medya hesapları aracılığıyla müzik severlerle buluşturmaya hazırlanıyor.

Kurumsal Web Tasarım

İSTANBUL (İGFA) – Yaptığı farklı çalışmalarla müzik dünyasından adından söz ettiren Gül Gökçe Korkmaz, üretime ve sahne çalışmalarına hız verdi.

Sahnelere ara verdiği Ramazan ayında vaktinin büyük çoğunluğunu stüdyoda kayıt yaparak geçiren Gül Gökçe Korkmaz poptan, arabeske, türkülerden rock müziğe kadar bir çok cover yaparak repertuarına renk kattı.

“Nazar” isimli çalışmasının gördüğü ilgiden sonra boş durmayan güzel şarkıcı daha önce başlattığı akustik cover çalışmalarında 50’ye yakın yeni şarkıyı repertuarına ekleyen Gül Gökçe Korkmaz hedefinin “Cover kraliçesi” olmak olduğunu söyledi.

“Müzik yolculuğumda artık ‘yükselme’ dönemine girdiğimi hissediyorum” diyen Korkmaz, “Yeni şarkılar da geliyor elbette ama şarkıcıyı şarkıcı yapan eski şarkılar oluyor. Geniş bir yelpazeye sahne olup kendimi sahnede sadece görselimle değil performansımla da ispatlamaktan başka bir amacım yok” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.