Dolar 32,5841
Euro 35,0183
Altın 2.456,66
BİST 9.760,10
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 25°C
Az Bulutlu
Afyon
25°C
Az Bulutlu
Cts 24°C
Paz 20°C
Pts 19°C
Sal 18°C

Güç Birliği Partisi Başkanı Yıldırım: “Menfaat dünyasını yıkmak için geliyoruz”

Güç Birliği Partisi Başkanı Yıldırım: “Menfaat dünyasını yıkmak için geliyoruz”
2

Güç Birliği Partisi Kilis İl Başkanı Muhammed Yıldırım, Genel Başkanları Ali Karnap öncülüğünde menfaat dünyasını yıkmak için iktidara geleceklerini söyledi.

Kurumsal Web Tasarım

KİLİS (İGFA)- Güç Birliği Partisi’nin “Ben değil, Biz” diyenlerin partisi olduğunu dile getiren İl Başkanı Muhammed Yıldırım, Anadolu ittifakı ile siyasi dengelerin değişeceğini sözlerine ekledi. “Güç Birliği Partisi olarak farkındalığımız birbirimizi seven bir toplum yaratmak, bizi biz yapan insancıl değerlerimizi yeniden inşa etmek, doğru dürüst ekibimiz ile menfaat dünyasını yıkmaya geliyoruz.” diyen Muhammed Yıldırım, “Güç Birliği Partisi’nin herkese eşit yaklaşımı ile bu kutlu yürüyüşümüze tüm halkımızı ve milletimizi davet ediyoruz.

Güç Birliği Partisi Kilis İl Başkanlığı olarak yerelde çalışmalarımız aralıksız bir şekilde sürüyor. Güç Birliği teşkilatımız Kilis’in her türlü sorunlarını ve sıkıntılarını yakından takip ediyor ve anlık olarak Genel Merkezimiz ile paylaşıyoruz. Artık halkımız mevcut iktidarın göstermiş olduğu basiretsizlikten bıkmış usanmış bir durumdadır.

Artan enflasyon ile alım gücünün düşmesi, halkımızın ekmeğe muhtaç hale gelmesi Güç Birliği Partisi’nin projelerini bir kere daha ortaya koyuyor. Güç Birliği Partisi iktidarında hiç kimse yatağa aç bir şekilde girmeyeceği gibi ekonomi alanında ki projeleri ile Ülkemizin yeniden şahlanmasına ve kalkınmasına vesile olacaktır. Güç Birliği Partisi olarak bizler hazırız. Yaklaşan seçimlerde bizlerde projelerimizi anlatacağız ve destek isteyeceğiz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.