Dolar 32,5217
Euro 34,9267
Altın 2.455,59
BİST 9.888,40
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 25°C
Az Bulutlu
Afyon
25°C
Az Bulutlu
Cts 24°C
Paz 20°C
Pts 19°C
Sal 19°C

Gözde astrologtan 2022 öngörüsü

Gözde astrologtan 2022 öngörüsü
2

Yazılı ve medyada sözlü söylediği pek çok bilginin ardından yaşanılanlar inanılmaz olan ve 2021 yılı yazındaki bitmek bilmeyen yangınları da önceden haber veren astrolog Özlem Recep, 2022’de çocukları etkileyecek bir salgın olabileceğini ve tüm bu süreçlerin 3 yıl bizleri derinden etkileyeceğini öngördü.

Kurumsal Web Tasarım

İSTANBUL (İGFA) – Camiada bir çok değerli kişinin Astrologu olarak bilinen ”Özlem Recep”; aynı zamanda uluslararası nitelikteki önemli lojistik şirketlerin finansal süreçlerini yönlendiren ‘Finansal Astroloji’ alanında destek vermektedir.

Yazılı ve medyada sözlü söylediği pek çok bilginin ardından yaşanılanlar inanılmaz olup, ünlüler hakkında ne dediyse çıkan (Hülya Avşar, Kıvanç Tatlıtuğ, Seren Serengil, Bülent Ersoy, Acun Ilıcalı, Hande Ataizi, Berna Laçin, Orhan Gencebay, Gökçe Bahadır vs) ”Özlem Recep”; 2021 yazındaki bitmek bilmeyen yangınları da önceden haber vermişti.

Siyasetten, sağlık ve finansal anlamda doğru zamanda yaptığı uyarılarla ve dünyanın pek çok yerindeki doğa olayları ve şaşırtan öngörüleriyle birlikte gözde Astrologlardan biri olan ‘Özlem Recep’; önümüzdeki süreçle ilgili de Mart ayı itibarıyla tüm ilahi güçlerin bizimle birlikte olacağı, hak edenin hak ettiğini yaşayacağı bir sürece gireceğimizi ifade etti.

“Aşk bekleyenlerin, aşk, evlilik bekleyenlerin evlilik yapacağı, çocuk bekleyenlerin çocuk sahip olacağı bir dönem olacak” diyen Recep, “Ülke olarak birlik ve beraberliği sağlamamız gereken bir dönem bize kapılarını açacak. Yabancı güçlerin, Boğazlar ve Akdeniz bölgesi ile ilgili planlarıyla alakalı ve komşu ülkelerimizle olası karışıklıklar içerisinde olabilecek. Önemli doğa olayları ile alakalı bir tetiklenme dönemine girilecek. 2022’de çocukları etkileyecek bir salgın olabilecek. Tüm bu süreçler 3 yıl bizleri derinden etkileyecek. O nedenle herkes dikkatli, birlik beraberlik duyguları içerisinde olmalıdır” diye konuştu.



YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.