Dolar 32,5561
Euro 34,8449
Altın 2.431,61
BİST 9.712,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 25°C
Az Bulutlu
Afyon
25°C
Az Bulutlu
Per 21°C
Cum 24°C
Cts 25°C
Paz 24°C

Gönül coğrafyamızın gençleri SuuçtU’da buluştu

Gönül coğrafyamızın gençleri SuuçtU’da buluştu
2

Çeşitli ülkelerden gelerek Bursa’da üniversite okuyan gençler Mustafakemalpaşa ilçesinin doğal güzellik kaynağı olan Suuçtu Şelalesi’ni gezdi.

Kurumsal Web Tasarım

BURSA (İGFA) – Uluslararası Sancak Derneği tarafından organize edilen geziye çok sayıda ülkeden öğrenci katıldı. Mustafakemalpaşa Belediyesinin ev sahipliğinde gerçekleşen gezide Belediye Başkan Yardımcıları Ersin Ekinci ve Erol Pektez’de öğrencilerle bir araya geldi.

Ersin Ekinci öğrencilere hitaben, “Sevgili gençler, sizler gönül coğrafyamızdan gelerek ülkemizde öğrenim gören kardeşlerimizsiniz. Bizim kapımız sizlere her daim açıktır. Yapılacak olan etkinliklerimizde sizleri de görmeyi arzuluyoruz” diye konuştu.

Uluslararası Sancak Derneği Genel Başkanı Mümin Gül “Öğrencilerimizin final sınavları arasında küçük bir mola vererek tabiatın bizlere bahşettiği güzelliklerle sınavlarına enerjilerini toplayarak girmelerini arzu ettik.  Çok kaliteli ve aksiyoner bir ekibimiz var. Öğrenci başkanlarımızla istişare ettikten sonra gezimizi organize ettik. Bunun gibi tarihi, turistik ve doğal geziler öğrencilerimiz için çok önemli. Ülkemizin tanıtımı, aidiyet hissi ve gençlik enerjisini kaliteli zaman dilimiyle buluşturmak açısından önemsiyoruz. Bu geziye katkı sağlayan kardeşlerime, Mustafakemalpaşa Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Kanar beyefendiye ve başkan yardımcıları Ersin Ekinci ve Erol Pektez beyefendilere ev sahipliklerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Doğa yürüyüşü, okçuluk ve öğle yemeğinin ardından çekilen hatıra fotoğrafından sonra öğrenciler Bursa’ya döndü.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.