Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Afyon 25°C
Az Bulutlu
Afyon
25°C
Az Bulutlu
Cts 22°C
Paz 21°C
Pts 19°C
Sal 21°C

Gölcük’ten 3 tır dolusu yardım malzemesi yola çıktı

Gölcük’ten 3 tır dolusu yardım malzemesi yola çıktı
2

Kocaeli’de seferber olan Gölcüklülerin elleriyle taşıdığı 3 tır dolusu yardım malzemesi deprem bölgesine doğru yola çıktı.

Kurumsal Web Tasarım

KOCAELİ (İGFA) – Gölcük Belediyesi ve Kızılay Gölcük Şubesi, Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve birçok ilde hissedilen 7.4 büyüklüğündeki depremin ardından sabah saatlerinde ile yardım kampanyası başlattı.

Yardım duyurusunun yapıldığı ilk anlardan itibaren Gölcüklüler, deprem bölgesindeki kardeşlerine yardım etmek için seferber oldu. Poşetler ve koliler dolusu yardımı elleri ve araçları ile Gölcük Belediyesi meclis girişine getiren vatandaşlar, yardım malzemelerinin paketlenmesinde ve yüklenmesinde de belediye ekiplerine yardımcı oldular.

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer ise yardım kampanyasındaki çalışmaları yakından takip etti. Kısa sürede vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği kampanyada; gıda, hijyen ve barınma malzemeleri içeren 3 tır dolusu yardım malzemesi toplandı. Belediye ekiplerince yükleme işlemleri tamamlanan 3 tır, saat 18.00’da deprem bölgesine doğru yola çıktı.

YARDIM KAMPANYASI DEVAM EDİYOR

Bölgedeki depremzedelerin ihtiyaçlarını giderilmesine destek olmak için başlatılan kampanya ise devam ediyor. Kampanyada; gıda, hijyen ve barınma malzemeleri içeren yardımlar, Gölcük Belediyesi Meclis Salonu girişindeki Kentsel Dönüşüm ofisi, Gölcük Belediyesi Kavaklı Kongre Sarayı, Değirmendere Çınarlık Meydan’da bulunan Gölcük Belediyesi Sanat Merkezi’nde toplanacak. Yardım etmek isteyen vatandaşlar, belirlenen toplama noktalarına yardımlarını ulaştırabilecek.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.